1. Вижте как се шият дрехите Преди да закупите любимата

...
1. Вижте как се шият дрехите Преди да закупите любимата
Коментари Харесай

Как да похарчете малко пари, но да изглеждате стилно и скъпо

1. Вижте по какъв начин се шият облеклата

Преди да закупите обичаната си дреха, предлагаме да обърнете особено внимание на това е шито. Придържайки влакна, неравномерни линии, комплицирани мълнии – всичко това демонстрира, че нещото е ушито неприятно, което значи, че елементарно ще прецака външния ви тип.

2. Изберете облекла от чисти цветове

Искате ли лукът да наподобява в действителност безценен? След това отдайте желание на тези цветове, които наподобяват впечатляващи даже на евтини облекла. Бели, черни, пастелни или богати цветове са най-подходящи за вашия външен тип. Докато неонови, златни и бледи цветове на евтини облекла елементарно ще ви трансфорат в елементарна жена.

3. Не купувайте подправени

Смятате ли, че в случай че купувате евтини подправени Chanel или D & G, ще добавите жанр и висока цена във вашия облик? Вие грешите. Фейк ще се откроява прекалено много във вашия облик. Съветваме ви да се обърнете към по-евтини, само че в това време в действителност качествени неща, които хармонично ще се впишат във вашия лък.

4. Помнете за класиката

Черна дребна рокля, бяла блуза, пола. Има неща, които не излизат от мода от десетилетия. За тях и ви съветваме да обърнете внимание при правенето на образа. Разредете главните неща, които можете със стилни аксесоари.

5. Шийте облеклата

Ако сте си купили хубави облекла, само че една година по-късно към този момент не сиди на фигурата ви добре, тогава отидете в най-близкия на ниска цена ателие, където ще измененията или приспособите нужните облекла. Повярвайте ми, ще ви коства по-малко, в сравнение с да купувате, да вземем за пример, нова рокля.

6. Следите за облеклата

Пуловерът с пелетите, котешкото палто на козината, скъсаните бутони – не, няма да направи безценен ваш образ. Затова предлагаме изключително деликатно да следите за облеклата.

7. Не преследвайте фешън неща.

Дори и най-модните неща могат елементарно да трансфорат Вашия облик в на ниска цена, в случай че погрешно ги комбинирате с други неща от вашия дрешник. Също по този начин, не забравяйте, че при избора на трендов предмет, вие също би трябвало да видите по какъв начин ще седне на вас персонално и дали ще се впише във вашия жанр.

8. Изберете подобаващото долни дрехи.

Не искаш ли да изглеждаш на ниска цена? След това обърнете внимание, с цел да не се изпъкват отдолу под облеклата. Също по този начин ви съветваме да не носите долни дрехи с дантела, а под компактно прилепнали пола – ремъци.

9. Обърнете внимание на тъканта

Естествената тъкан естествено е скъпа. Но се оказва, че може да намерите хубави аналози, погледнете платове, в които половината от материя е естествена и половината е синтетична. Най-често тези неща наподобяват по-добре от естествените им скъпи платове.

10. Не прекалявайте с аксесоари

Ако желаете да добавите пикантност към външния си тип – разредете го със стилни аксесоари, просто ви посъветва да не прекалявате с тях никога.

11. Облечете се елегантно

За да изглеждате скъпо, ви съветваме да изберете женска класика, с която несъмнено няма да загубите.

12. Не забравяйте за грижа за тялото.

Ако желаете да изглеждате на милион, лицето и косата ви би трябвало да са в положително положение – това е добре поддържано и чиста.

13. Бъдете спретнати

Гладките и чисти облекла са ключът към триумфа ви в обществото.

14. Ярки обувки

Дори и ярки обувки от всеобщия пазар ще наподобяват ужасно във вашия лък. Особено в случай че ги допълвате с тесни дънки и бяла риза.

15. Обърнете внимание на новите технологии.

Обърнете внимание на пластмасовите минималистични плексигласови съединители или неопренови якета. Такива материали наподобяват не по-зле от материалите на маркови брендови.

16. Гледайте за фигурата си

Една красива фигура може да преобрази нещо. Така че може би би трябвало да отидете във фитнеса?

17. Минимален грим и лак за коса

За да не се скапват скъпият ви външен тип – съветваме ви да се откажете от крещящия грим и прекомерно “лакираната ” коса.

18. Изберете бяло

Белият цвят постоянно наподобява прелестен, без значение от сезона.

19. Кецове

Идеалният вид за основаване на скъпо, само че в това време комфортен облик е да се обърнете към маратонки и рокля.Това фешън иновация към този момент е обичано от доста звезди.

20. Намерете стила си

Намерете своя жанр и облекла, които в действителност ви подхождат. Това ще ви помогне да създадете в действителност изящен облик, който ще скрие минусите ви и ще подчертае мощните ви страни.

21. Купете отвън сезона

Есента идва и лятната продажба на облекла се стартира? Това е идеалното време да грабнете скъпо и елегантно нещо за идната година с отстъпка от над 50 %.

Какво мислите за това? Очакваме вашите мнения!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР