1. Вашата представа за най-добър живот“ винаги ще бъде противоречива.

...
1. Вашата представа за най-добър живот“ винаги ще бъде противоречива.
Коментари Харесай

Нещата, които трябва да научиш преди да навършиш 40

1. Вашата визия за „ най-хубав живот “ постоянно ще бъде спорна.

Можете да се почувствате потиснати заради неотдавнашен крах, само че също по този начин да бъдете насърчени от мисълта, че можете да си проправите път през него. Или се тревожите за пренасяне, само че сте разчувствани от опцията да имате нови прекарвания. Рядко страстите са напълно еднопосочни, през множеството време те са спорни.

Ключът е да разпознаете и приемете този факт – да спрете да се пробвате да бъдете „ по-щастливи “ и да започнете да се пробвате да бъдете по-„ разнородни “.

Според откривателите, възприемането на положителното и неприятното дружно може да детоксикира неприятните прекарвания, което ви разрешава да извлечете смисъл от тях по метод, който поддържа психическото благоденствие.
 Как да си подсигуряваме здраве на старини с дейности в този момент? Как да си подсигуряваме здраве на старини с дейности в този момент?
Ако сте говорили със своите възрастни родственици, то евентуално те се оплакват от разнообразни болежки. Немалка част от тях са разследване на това...

2. Други хора в действителност желаят да съумеете.

Кажете, че сте разтревожени от среща на терен. Страхувате се, че евентуалните вложители ще раздерат вашата презентация. Тази вероятност - този боязън - ви кара да видите хората в стаята като евентуални врагове.

Всъщност е тъкмо противоположното. Те не са врагове. Те желаят да те обичат. Инвеститорите непрекъснато търсят страхотни хрумвания, страхотни инициативи или страхотни компании. Те желаят – имат потребност – да влагат в страхотни хора. Което значи, че са на  ваша  страна. Защото вашият триумф ще им помогне да решат проблем или да задоволят лична потребност.

3. Най-добрият съвет не е съвет.

Хората, които желаят съвет по отношение на комплицирани или значими решения, рядко желаят да им кажете какво да мислят. Вероятно са мислили прекалено много, те са толкоз са се затрупали с данни, разбори и мрежи от плюсове и минуси, че намирането на изясненост е съвсем невероятно.
 Важно за хората над 40 – наложителните прегледи, на които би трябвало да минете Важно за хората над 40 – наложителните прегледи, на които би трябвало да минете
След навършването на избрана възраст и изключително прекосяването на 40-те години, би трябвало да обръщаме по-голямо внимание на здравословнот...

В този миг последното нещо, от което се нуждаят, са отговори. Те се нуждаят от умни въпроси, които да си задават. Следващия път, когато някой ви помоли за съвет, не му казвайте какво да прави. Помогнете им да намерят верните въпроси, които да си задават. И по-късно се обградете с хора, които вършат същото за вас.

4. Йерархичното (политическо) израстване не е достижение.

Борба, позициониране, опити да изглеждате по-добре, като карате другите да наподобяват по-зле: Играта на политика може да ви помогне да напреднете.

Но в случай че спечелите посредством политика, вие в последна сметка губите, защото политическият триумф се основава на импулсите и капризите на други хора (често други хора, които даже не почитате или харесвате).

Това значи, че днешният триумф може да бъде неуспех на следващия ден, а триумфът или неуспехът значително са отвън вашия надзор. Истинските достижения се основават на заслуги. Те не могат да бъдат отнети от никого.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР