1. Този човек е дълбоко чувствителен, винаги. Той е сантиментален

...
1. Този човек е дълбоко чувствителен, винаги. Той е сантиментален
Коментари Харесай

13 признака, че сте срещнали зодия Рак

1. Този човек е надълбоко сензитивен, постоянно. Той е прочувствен и даже незначителните дреболии могат да му причинят бурни страсти.

2. Той е отличен слушател и страховит консултант, само че не постоянно следва личните си препоръки. Приятелите му постоянно могат да разчитат на него.

3. Той е блуждаеща душа и неговият дом е неговото светилище. Той има голяма пристрастеност към пътуванията и новите места, само че сърцето му го тегли към дома му.

4. Той е захласнат от правенето на списъци/планове. Дори и да не ги съблюдава, той се любува на самия развой на обмисляне.

6. Има богато въображение, което може да даде хиляди хрумвания. Той има безумна жадност за творчество, което го води до изцяло непредвидени открития.

7. Често не може да заспи, тъй като непрекъснато се трансферира от мисъл на мисъл. Той постоянно мисли и възнамерява нещо, тъй че е една крачка пред другите. Понякога това го изморява доста.

8. Ракът има неповторимо подарък слово. Той знае какво да каже, с цел да го схванат за другите. Затова кариерата на публицист или редактор може да го интересува.

9. Той е подсъзнателен. Често вижда неща, които другите са пропуснали. Тази вътрешен глас му оказва помощ елементарно да вижда същинското лице на другите. Той може да дефинира настроението на събеседника, като следи езика на тялото му.

10. Той първи ще плаче и първи ще се смее. Понякога може да бъде извънредно сензитивен, само че има мощно възприятие за комизъм. Смехът за него е лек за всяка болест и тъга.

11. Той е буен и гальовен ухажор и има способността да накара човек да се почувства жив. През множеството време Ракът не бърза да откри сътрудник в живота си, само че когато откри този, който търси, връзката с този човек ще бъде дълбока и съвършена.

12. Той е уединен по душа. Има стеснен кръг от другари и обича да прекарва времето си с тях. Но по-често той избира да бъде самичък. Ракът откровено се радва на личната си компания, тъй като компанията на други хора бързо изцежда силите му.

13. Той пази околните си с цената на личния си живот. И до момента в който по принцип не обича борбата, когато става въпрос за фамилията или приятелите му, няма да търпи техните обиди.

Той ще ги поддържа и ще бъде до тях толкоз дълго, колкото може. Ако някой прекрачи границата на разрешеното, Ракът ще заеме отбранителна позиция и ще отстоява околните си до дъно.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР