1. След избухването на Денисова, която беше изнасилена с лъжица,

...
1. След избухването на Денисова, която беше изнасилена с лъжица,
Коментари Харесай

Борис Рожин: ГРУ на МО на Украйна и унищожаването на украинските военнопленници в Еленовка

1. След експлоадирането на Денисова, която беше изнасилена с лъжица, въпросите за размяната на пленници бяха поети от Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата [на Украйна], което даде обещание да направи процеса на договаряния и продан по-малко обществен.

2. Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата беше директно ангажирано с обезпечаването на процеса на " добиване " (т.е. капитулация) на остатъците от групировката на ВСУ в Азовстал.

Представители на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата направиха изказвания, че се организира „ фина специфична интервенция за освобождение “, пробвайки се да обяснят с това предаването на остатъците от мариуполската формация.

3. Също по този начин по време на договарянията за " извличането " Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата избра Еленовка като място за задържане на пандизчии от Азовстал, с което нашите договарящи се съгласиха (ранените бяха откарани в Новоазовск). Днес Басурин удостовери това.

4. Тоест пътят на военнопленниците от Азовстал до колонията Еленовка беше положен от Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата, което първо се споразумя за изискванията на предаване, а по-късно за това къде ще бъдат държани военнопленниците и какви гаранции за задържане дава ДНР.

5. Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата също събира целеуказания за удари и бойкот от въоръжените сили на Украйна и други ведомства.

Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата намерено декларира, че разнообразни обекти на територията на ДНР са изумени по информация, получена по техническите и разследващите канали на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата.

6. Още по-интересно. Още на 5 юни каналът „ Незигар “ разгласява обява https://t.me/russica2/46486 за вероятни удари на въоръжените сили на Украйна със западно оръжие, като измежду задачите под номер 2 е колонията в Еленовка.

Втората цел е лагер за военнопленници в село Еленовка, където са ситуирани нацистите от Азовстал и военнослужещи от въоръжените сили на Украйна.

Британците желаят да показват удара с РСЗО като опит на съветските въоръжени сили да скрият „ изтезанието и изтезанията на пандизчии, а по-късно да разгласят по сходство на Буча “

Незигар се базира на предложенията на Ми-6.

Ми-6 повече от тясно координира (и това е меко казано) дейностите на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата и редица други украински структури.

7. През юни-юли започнаха доставките на западни тежки РСЗО в Украйна, след което те започнаха да се употребяват благодарение на данни от разузнаването на НАТО, както и данни, събрани от Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата. Бяха нанесени удари, в това число на Еленовка.

7 юни https://ura.news/news/1052559619

10 юни https://regnum.ru/news/3616373.html

12 юни https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14892965

2 юли https://ria.ru/20220702/elenovka-1799805417.html

16 юли https://iz.ru/1365865/2022-07-17/ukrainskie-boeviki-obstreliali-elenovku-v-dnr-iz-artillerii

23 юли https://ria.ru/20220723/dnr-1804567273.html

И по този начин нататък. Обстрелът се прави съвсем постоянно през юни и юли. Използвана е цевна артилерия с диаметър 122-152 мм, РСЗО " Град " и " Ураган ".

8. На 29 юли (ден след публикуването на показанията на един от хванатите нацисти за присъединяване на обкръжението на Зеленски в издаването на незаконни заповеди за ликвидиране на цивилни), ракетите от неотдавна доставените западни РСЗО идват доста тъкмо в същата Еленовка, която Въоръжените сили на Украйна обстрелват от няколко месеца.

ГУР на МОУ на Украйна знае къде са украинските военнопленници. ГУР НА МОУ обезпечава целево означение за удари и терористични офанзиви.

Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата е в стеснен контакт с Ми-6, до момента в който съгласно Незигар Ми-6 обмисляли разновидността да употребяват високоточни западни оръжия за заличаване на украински военнопленници в колонията на Зеленски при започване на юни, до момента в който обстрелът на Еленовка продължавал.

9. Заплахите на нацистите от Азов да намерят и санкционират причинителите на „ убийството на братята “ са елементарен бял звук - в случай че са прекомерно възмутени, Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата ще ги погребе някъде в гората и след това ще каже, че това са „ мирни жертви на съветския агресор”.

Затова ще вдигнат звук и ще се преструват, че това е „ цинична съветска провокация “, макар че, несъмнено, чудесно знаят кой е направил братята им на кайма.

10. Дали Буданов и Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата са работили единствено като причинител на този терористичен акт или им е поверено да провеждат ликвидирането на неуместни очевидци, които започнаха да приказват прекалено много, следва да разберем.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР