1. Путин не се съмнява, че всички цели на СВО

...
1. Путин не се съмнява, че всички цели на СВО
Коментари Харесай

Борис Рожин: Какво каза Путин на колегията на Министерството на отбраната

1. Путин не се съмнява, че всички цели на СВО в Украйна ще бъдат реализирани. Русия има всичко належащо за това.

2. Русия няма да премине изцяло на военна основа и изцяло да се милитаризира в ущърб на стопанската система.

3. През 2023 година се чака увеличение на доставките на хиперзвукови оръжия.

4. През 2023 година ще се проведат широкомащабни военни учения " Запад-2023 " с създаване на отбиване на опасността, идваща от Запада.

5. Путин е признателен на всички жители, които оказват помощ на нашите въоръжени сили.

6. Путин знае действителния брой на загубите в СВО. Но не е имало различен метод. Войната беше неизбежна. " По-добре през днешния ден, в сравнение с на следващия ден. "

7. Украйна скоро няма да има нищо друго с изключение на подаяния.

***

Ако вземем като цяло изявленията на Путин и Шойгу на колегията на съветското министерство на защитата.

1. Войната със Запада в Украйна ще е дълга. Курсът към реализиране на задачите на СВО не се трансформира. За формалния лист на задачите на СВО вижте речта на Путин от 24 февруари (плюс Херсонска и Запорожка област). Неофициалните голове могат да се поясняват много необятно.

2. Споразумения няма да има, тъй като Западът не е подготвен да признае правата на Русия на равноправни контракти с него. Не се вписвахме в " цивилизования свят ". Отлично.

3. Армията ще получи повече запаси – материални, финансови, човешки. Но без фанатизъм, с цел да не се подкопава стопанската система.

Концепцията „ оръжия вместо масло “ не е наш избор. Ще се опитат да намерят рационален баланс.

През идната година армията ще получи доста разнообразни оръжия, доста повече, в сравнение с през 2021-2022 година Ще има и повече дронове.

4. Различни неточности от предвоенния интервал във връзка с снабдяването на войски, мобилизационната система, ремонтните мощности, подценяването на ролята на безпилотните самолети и концепциите за многодомейни интервенции са завоалирани. Критиката на минусите се смята за желателна.

5. Армията е в очакване на много забележителна промяна, която е разследване както от разнообразни дефекти, разкрити по време на СВО, по този начин и от увеличение на опасността от Съединени американски щати и НАТО.

Суверенитетът на страната ще се основава на повишаването на опциите на нашата нуклеарна триада като единствен благонадежден поръчител на военно-политическия суверенитет.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР