1. - прочетена 200,000 пътиУправителният съвет на Българската народна банка

...
1. - прочетена 200,000 пътиУправителният съвет на Българската народна банка
Коментари Харесай

Най-четените новини в Труд News през 2022 година

1. - прочетена 200,000 пъти

" Управителният съвет на Българската национална банка (БНБ) взе решение да извади от обращение банкнотите с номинална стойност 20 лв., емисия 2005 година

Те престават да бъдат законно платежно средство от 1 февруари 2023 година. "

2. - прочетена 175,000 пъти

" Домакинствата ще могат да получат пари по Плана за възобновяване и резистентност за създаване на фотоволтаични системи за произвеждане на ток за персонално ползване, както и за системи за стопляне на вода посредством слънчева светлина. Това излиза наяве от писмен отговор на служебния министър на енергетиката Росен Христов на въпрос на депутати от ГЕРБ-СДС. "

3. - прочетена 173,000 пъти 

" След като Байдън съобщи, че НАТО няма да се застъпи за Украйна, американската преса доста написа за бъдещата „ партизанска “ война и за решимостта на хората, в това число и от тези с съветски фамилни имена, да пазят „ самостоятелната “. По-специално главният отвъдокеански вестник New York Times (NYT) заяви за погребението в Киев на капитана от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Антон Сидоров, който беше погубен на линията на прикосновение с ЛДНР (Луганската и Донецката Народни Републики) на 19 февруари, когато обстановката внезапно ескалира. "

4. - прочетена 170,000 пъти

" „ Влюбена в живота и той в мен! Прави повече от това да съществуваш. Живей! “ Това е написала в профила си във фейсбук Любка Гечева - 37-годишната полицайка от Шесто софийско районно ръководство. Тя и сътрудника й от патрула Георги Малински са разследвани за длъжностни закононарушения и като възможни помагачи на пияния и дрогиран водач на „ Порше Панамера “ Димитър Любенов, който на 25 септември на Околовръстното шосе на София умъртви французин и рани двама души. "

5. - прочетена 165,000 пъти

" Над 300 души във Франция оповестиха, че са били убодени с игли в нощни клубове или на концерти през последните месеци, без управляващите да могат още да потвърдят защо става въпрос, съобщи “Скай Нюз ”.

Въпреки че по случая работят лекари и голям брой прокурори, никой не знае кои са причинителите, какви може да са претекстовете им, и дали жертвите са били инжектирани с опиати - или въобще каквото и да било вещество, показва в репортаж английската телевизия. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР