1. Първото нещо, което искам да направя, е да призная

...
1. Първото нещо, което искам да направя, е да призная
Коментари Харесай

Как да изберем очила? 6 стилни рамки

1. Първото нещо, което желая да направя, е да призная любовта си към очилата! Дълги години носех лещи, а по-късно купих първата си стилна рамка и се втурнах … Сега даже не мога да кажа какъв брой модели са в моята сбирка, защото в действителност има доста.

Носите ли очила? Ако не, тогава ви поучавам да разгледате по-отблизо, без значение дали имате положително зрение или не.

2. Очилата са същият аксесоар като обеци или чанта и би трябвало доста деликатно да преминете към подбора на очилата. Но в този момент няма да се спирам на този въпрос, защото беше разискван в детайли в предходна публикация за очилата.

Мнозина носят очила с очила без диоптри, добавяйки поврат към ежедневния им тип. За хора със едва зрение доста добър вид е да си купят слънчеви очила с диоптри, те са съвсем незаменими когато сте на морето, където не можете да носите лещи, а също по този начин би трябвало да предпазите очите си от слънцето.

3. Ако носите очила всеки ден, тогава сигурно ви поучавам да имате най-малко няколко чифта в арсенала си всеки ден. Очилата в действителност могат да добавят външния тип доста добре и да ви създадат по-елегантни.

4. Уверявам ви, че очилата отиват на безусловно всички! Ако сте твърдо уверени в противоположното, това значи, че просто още не сте намерили формата на рамката си. Не забравяйте да измерите очилата, даже в случай че образно смятате, че те няма да ви подхождат. Експериментирайте с разнообразни форми, материали и цветове. И, несъмнено, направете фотография, дайте си време за размисъл и трезво преценете дали определените очила отиват на вас или не. Не правете спонтанни покупки, в края на краищата това не е най-евтиният аксесоар, подхождайте деликатно към въпроса за избор.

5. Някой считат, че очилата ги състаряват и ги вършат образно по-стари и това е правилно, в случай че сте избрали неверен, стар модел. Така че незабавно ще погледна към 10 или даже 20, по – положителни модела с цел да избера подобаващия за мен модел.

6. Правилният модел очила ще ви направи, в противен случай, по-млади и по-привлекателни!

Коя рамка ми подхожда по-добре? Напишете мнението си в мненията! 

 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР