1. Овен Вие бързате прекалено много. Докато забележите първите предупредителни

...
1. Овен Вие бързате прекалено много. Докато забележите първите предупредителни
Коментари Харесай

Защо зодиакалните знаци се свързават с токсични партньори, без да разберат

1. Овен

Вие бързате прекомерно доста. Докато забележите първите предупредителни знаци, към този момент ще сте заформили връзка с този човек.

2. Телец

Мразите да сте сами, бързо се привързвате към хората, които харесвате. Следователно, най-вероятно напълно съзнателно ще игнорирате всички алармени звънци, които ви предизвестяват, с цел да избегнете възможна разлъка.

3. Близнаци

Подценявате себе си и по тази причина постоянно се радвате, в случай че някой прояви интерес към вас. В началото даже не осъзнавате, че този човек не е подобаващ за вас. Просто хлътвате на  мига.

4. Рак

Обичате самата концепция за обич. Толкова сте обезверени за сантиментална връзка, че ще игнорирате всички предупредителни знаци, надявайки се вашето благополучие да продължи допустимо най-дълго.

5. Лъв

Жадувате за внимание. Ако някой се отнася добре с вас и ви обръща вниманието и отделя от времето си за вас, вие ще игнорирате всичко останало, наслаждавайки се на своята „ моментна популярност “. Дори не допускате, че това може да е изцяло лъжливо.

6. Дева

Обичате да помагате на другите и да давате препоръки. Когато забележите проблем, го приемате като тест, тъй като в действителност вярвате, че можете да измененията другия човек. А в реалност казусът е напълно ваш.

7. Везни

Виждате единствено положителното в другите хора. Толкова сте съсредоточени върху хубостта на близките, че никакви алармени сигнали не ви провокират да се безпокоите за себе си. Не бъдете толкоз лековерни.
Това са 4-те зодии, които непрекъснато се въвличат в неприятности
Тези четири зодии са извънредно умни, самоуверени, пламенни и доста положителни водачи. Ако желаете да разнообразите живота си с нещо, което...
Прочети повече
8. Скорпион

Разбирате, че имате свои лични дефекти, заради което смятате, че би било незаслужено да съдите другите хора за техните неприятни привички и държание прекомерно строго. На процедура, обаче би трябвало да сте по-сурови и безапелационни.

9. Стрелец

Вие сте оптимист. Виждате техния необработен капацитет в други хора и се фокусирате върху това кои биха могли да бъдат те, а не кои са в този момент. Това не е изключително далновидно държание.

10. Козирог
Как да съблазним или отблъснем колегата по зодиакалния знак?
Астрологията ще ви помогне да задълбочите интуитивното си знание към себе си и другите. То предизвиква към съпричастност, съчувствие,...
Прочети повече
Прекалено сте строги към себе си и обвинявате единствено себе си за непознатите действия и неточности. Мислиш, че ти си казусът, а не някой различен. Приемете, че няма идеални хора и всеки, който бърка, би трябвало да си понесе отговорността.

11. Водолей

Мразите скучни и досадни обстановки. Понякога бъркате токсичността с насладата. Замислете се. Това ли е животът, който търсите?

12. Риби

Вие сте характерен алтруист. Но в напъните си да извършите другия благополучен, забравяте да мислите за личното си благополучие. Никога не поставяйте някой различен пред себе си! Той няма да го оцени.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР