1 октомври е датата, която евентуално би могла да се

...
1 октомври е датата, която евентуално би могла да се
Коментари Харесай

Николай Милков: 1 октомври е евентуалната дата за членство на България в Шенген


" 1 октомври е датата, която вероятно би могла да се очертае за участието на България в Шенген ", това съобщи министърът на външните работи Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София, по време на  чуване в отрасловата парламентарна комисия, съобщи БНР.

От началото на годината Швеция пое ротационното европредседателство, само че в обрисуваните от Стокхолм цели не участва разширението на зоната за свободно пътешестване.

" Швеция поддържа разширението на Шенген, което е доказано и след изборите там ", съобщи министър Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София,.

Той е провел диалог с посланика страната в София Катарина Рагнит. Тя дала отговор, че само консенсусни и безспорни цели са изведени на напред във времето за европредседателството на Швеция.

" Тя ме увери, че Швеция ще продължи да работи за разширението на Шенген и това, че официално целта не е вписан като подобен, не значи, че Швеция няма да поддържа развиването на процеса на разширение на Шенген ", сподели още Милков.

" Предстои изясняване на това какво тъкмо Нидерландия чака да види в идния отчет за България и подготовка на Министерство на външните работи да отговори на всички запитвания при инспекцията ", добави министърът.

" Електронни системи, работата на консулските служби, каквото и да ревизират, то би трябвало да бъде в сходство и то не към днешна дата, а към датата на възможното ни присъединение, която би могла да се очертае 1-ви октомври ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР