1. Не се извинявайте за тялото, което имате – няма

...
1. Не се извинявайте за тялото, което имате – няма
Коментари Харесай

9 неща, за които нито една жена не трябва да се извинява

1. Не се извинявайте за тялото, което имате – няма идеали за хубост. Няма и такива неща като „ слаб “ или „ пълен “, има единствено „ аз се усещам добре “.

Ако желаете да измененията нещо по външния си тип, първо се замислете дали го вършиме, тъй като самите вие в действителност го желаете, или се пробвате да се харесате на някого.

2. Не се извинявайте за външния си тип – най-големият проблем на дамите е, че не могат да одобряват похвали. Сякаш постоянно се усещат длъжни да се оправдаят по тази причина, че наподобяват добре.

Не казвайте, че блузата ви е остаряла, не казвайте, че ви лъжат, като са ви споделили, че сте красива или че не е правилно, когато някой ви е нарекъл „ секси “. Усмихнете се и благодарете, а по-късно справедливо се почувствайте горди със себе си.

 жена живот Thinkstock

3. Не се извинявайте за мнението си – няма по-лошо от човек без мнение и от подобен, който не го показва.

Старайте се да не обидите някого с думите си, само че никога не си премълчавайте това, което мислите.

4. Не се извинявайте, че не сте обвързани – от време на време може да е извънредно потискащо да нямаш сътрудник, само че не позволявайте на никого (особено на родителите ви) да упражнява напън, да ви разпитва или съжалява.

Вие сте неповторима персона и никой не би трябвало да ви преценя по отношение на персоналния ви живот.

 жена живот Thinkstock

5. Не се извинявайте, че сте обвързани – Понякога хората, даже приятелите, не могат да се зарадват на щастието на другите и като че ли търсят пукнатини в него, с цел да ги употребяват като доказателство, че не всичко е толкоз хубаво.

Радвайте се на всичко положително, което ви се случва, а в случай че някой не може да го прави дружно с вас, значи не заслужава място в живота ви.

6. Не се извинявайте, че желаете или не желаете сътрудник – всяка жена сама може да реши по кое време е подготвена за връзка и по кое време не, и е нейно право да упражни своето предпочитание и воля.

Не бъдете подвластни на напън и препоръки от рода на „ това ще е добре за теб “ или „ по този начин е редно “, вие сами можете да прецените по-добре.

7. Не се извинявайте, в случай че сте в неприятно въодушевление – няма по какъв начин да сме усмихнати 24 часа, 7 дни в седмицата, няма по какъв начин постоянно да сте заредени с сила и позитивизъм. Имате право на своето минорно въодушевление.

 жена живот Thinkstock

8. Не се извинявайте за упоритостите си – без значение дали желаете да бъдете стопанка или кариеристка, ваше право е да се борите за фантазиите си. Не позволявайте някой различен да дава тенденция в живота ви и да ви отхвърля от вашите стремежи. Гонете ги до дъно.

9. Не се извинявайте, че вършиме или не секс – вашето тяло, вашите усеща, вашите стремежи – вие решавате.

Никой няма право да ви съди, а вие самите не би трябвало да се водите от мнение на приятелки, препоръки и рекомендации кое е обикновено и кое не. Със сигурност можете да прецените най-добре това, по отношение на себе си.

Прочетете още:

От какво не трябва да се лишава всяка жена?

 профил Pixels

6 неща, които сполучливата жена в никакъв случай не споделя

За проклятието на ходенето по срещи

Нещата, от които всяко момиче под 30 има потребност в жилището си

20 откровени съвета, които всяка Edna жена би трябвало да съблюдава

Красива съм, дамите ме ненавиждат
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР