1 милиард 950 милиона евро или 19% е ръстът в

...
1 милиард 950 милиона евро или 19% е ръстът в
Коментари Харесай

Никола Минков: Всеки онлайн магазин трябва да спазва 14-дневния дневен срок за връщане на закупена стока

1 милиард 950 милиона евро или 19% е растежът в онлайн търговията по отношение на миналата година. Можем много да подобрим електронната търговия и екосистемата като цяло. Очакваните прогнози за следващата година още веднъж са двуцифрени.Това сподели в изявление за „ Още от деня “ Никола Минков, член на Управителния съвет на Българската асоциация за електронна търговия.

" Онлайн търговията прогресира всяка година. Традиционно българите избират облекла, обувки и аксесоари, дребни и огромни електроуреди. Има съживяване на туристическия бранш, който пострада много около Коронавирус, в този момент потребителите наваксват. Козметика, парфюми са желани от потребителите със постоянен растеж ", добави той. 

Тази година жалбите при онлайн поръчки са незабележим %, уточни Минков. И добави, че създават 150 критерия за онлайн магазините, които би трябвало да преминат, с цел да могат да бъдат сертифицирани.

Минков акцентира, че всеки онлайн магазин би трябвало да съблюдава 14-дневния дневен период за връщане на закупена стока. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР