1) Изглеждам така, както ти мислиш за мен. Моля те,

...
1) Изглеждам така, както ти мислиш за мен. Моля те,
Коментари Харесай

Аз съм тялото ти, чуй ме

1) Изглеждам по този начин, както ти мислиш за мен. Моля те, мисли за мен, като за красиво тяло, и аз ще съм такова.

2) Когато мислиш за заболявания и се опитваш да ги откриеш в мен, се постанова да се покорявам на мислите ти и стартирам да болен съм.

3) Когато отделяш прекалено много време на мисли, които провокират у теб отрицателни страсти, аз също стартирам да болен съм. Защото скъпоценната витална мощ се хаби за тези мисли.

4) Когато мислиш за радостни неща, аз разцъфвам и се подновявам пред очите ти.

5) Моите запаси и благоприятни условия са доста огромни. Просто ми повярвай. Мога да се регенерирам, да възвръщам целостта на някои органи и тъкани изцяло. Мога да оздравея даже когато лекарите ми поставят нелечима диагноза. Помогни ми с желанието си и вярата в моите благоприятни условия.

6) Така съм направено, че мога да действам епохи. Защо още на 35-40 години започваш да мислиш за остаряване? Ти ме състаряваш с мислите си. Защото във вашето общество царува заразна стратегия, която твърди, че 100 години са лимит.

о7) Когато възнамеряваш нещо да хапнеш, най-малко от време на време ме попитай какво желая аз. Ако се научиш да ме чуваш, постоянно ще ти отговоря. И това ще ни е единствено от изгода. А ти употребяваш храната на автопилот или грамотен с следващите умни книги.

8) Още един път желая да кажа за Красотата. Не ме тъпчи с всевъзможни таблетки, със силикон, ботокс, акрил, гелове. Мога да съм красиво и без всичко това. Просто ми помогни. И аз с наслада ще приема формите, които са ти нужни и харесваш.

9) Много обичам да се разхождам на чист въздух. Да плавам. Да потичам. Да танцувам. Харесвам масаж. Секс. Занимания, които ти доставят наслада. А ти седиш с дни пред компютъра и пред телевизора…

10) Аз ти имам вяра. И в случай че ти след изядено парче торта мислиш, че ще напълнееш, аз осъществявам мисълта ти и пълнея.

11) Много те обичам. И доста ми се желае да чуя от теб думи на признателност и обич. Поне понякога… Но и да не го направиш, все едно – обичам те абсолютно.

Аз съм твоето тяло, твоята Вселена. И ти си също част от Огромната галактика.

Благодарно съм, че всичко е тъкмо по този начин както би трябвало да бъде.

Благодаря, че ме изслуша.

Благодаря ти… аз живея единствено тъй като ти си поискал това. И съм такова, каквото ти искаш да ме виждаш.

Хайде да си оказваме помощ.

С любов: Твоето тяло.

Превод: Диана Делева

Инфо: 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР