1 човек загина и повече от дузина плувци бяха спасени след предупреждения за разкъсващо течение по брега на Ню Джърси през уикенда на Деня на труда

...
Един човек загина и повече от дузина плувци бяха спасени
Коментари Харесай

Един човек загина и повече от дузина плувци бяха спасени от океана по брега на Ню Джърси на Неделя на фона на предупреждения за опасни разкъсващи течения през уикенда на Деня на труда, съобщиха властите. поне миналия вторник. Предупрежденията ще останат в сила до Деня на труда до понеделник вечерта, според метеорологичната служба.

Трима души са били хванати от разривно течение, докато са плували в Beach Haven в неделя следобед, според изявление на Beach Полицейско управление в Хейвън.

Двама от тях са изведени на брега безопасно, докато 22-годишен мъж е обявен за мъртъв, според изявлението.

По време на опита за спасяване около 15 спасители образуваха верига и започнаха системно търсене на единствената жертва, която е била потопена, се казва в изявлението.

„Едновременно петима спасители започнаха дълбоководно търсене на по-дълбоката вода, използвайки дъски за гребла и JetSki“, се казва в изявлението.

Допълнителна подкрепа от местните и държавните власти помогна за намирането на мъжа, който беше обявен за мъртъв, според полицейското управление.

Няколко часа по-късно петима души които плуваха, след като спасителите не бяха дежурни за деня, бяха спасени от разкъсващи течения в Seaside Park, според Андрю Касоле, говорител на полицейското управление на Seaside Park.

31-годишен мъж, плуващ отделно от групата, е изчезнал и усилията за издирване са в ход, каза Касоле.

На плажа Белмар петима други плувци бяха спасени в късния следобед, според изявление на полицейското управление на Белмар. „Приливът дойде и тогава те бяха привлечени“, каза Чизи Меремикву, който е свидетел на инцидента, пред филиала на CNN WABC.

„Те бяха отзад и викаха: „Помощ, помощ!“ Тогава всички избяга от плажа, викайки спасители“, каза той.

Един плувец не реагира и беше прехвърлен в медицинския център на университета Джърси Шор, според полицията в Белмар.

Двама от плувците спасените също са прехвърлени в местна болница, според изявлението.

Карол Алварадо от CNN допринесе за този доклад.

За повече новини и бюлетини от CNN създайте акаунт на CNN.com< /p> Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР