1. Чаша черно кафе за спящата красавица или как да

...
1. Чаша черно кафе за спящата красавица или как да
Коментари Харесай

24-те умения на необикновената жена

1. Чаша черно кафе за спящата хубавица или по какъв начин да презареждаме батериите на живота си.

Необикновената жена намира време, в което да натиска стоп бутона си и да презарежда кладенеца на душата си – да прости, да благодари, да разчисти всичко ненужно от себе си и от живота си и да се допира до тишината и същинската си същина.

2. Танцът на Двуликия или по какъв начин да одобряваме всички свои аспекти.

В гърдите на невероятната жена живее безполова душа, която има силата на мъжкото и интуицията на женското. Тя не се пробва да е постоянно идеална – приема всичко в себе си – мрачно и ярко, с обич и осъзнаване. Знае, че само щом одобри съществуването на звяра в себе си и го изучи добре, може да стартира процеса на опитомяването му.

3. Стрелите на Купидон или по какъв начин да разпалим пристрастеността.

Необикновената жена е влюбена жена! Тя има своята голяма пристрастеност, която е въодушевена, и доста всекидневни огънчета, които я палят за пълностоен живот. Тя първо обича… всичко друго е на назад във времето.

4. Престрашете се за среща с Фебруус или по какъв начин да изхвърлим труповете на личните си самоограничения.

Необикновената жена е наясно с методите, по които сама пречи на щастието си, и с доста самообладание и поредност се „ лекува ” от всичко, което й пречи да бъде дамата, каквато желае да е и да живее живота на фантазиите си. Тя неуморно трансформира себе си към по-добро.

5. Венера съблазнява Марс или по какъв начин да превърнем пристрастеността в деяние.

Необикновената жена не си губи времето с неща, които не са значими за нея. Тя употребява оптимално ползотворно деня си. Необикновената жена неуморно върви напред и нагоре. Тя е водач, който се бори за същинския си Аз и за същинските си фантазии. Необикновената жена е силата, която сътворява.

6. Царството на мига или по какъв начин да забележим хубостта на детайла.

Необикновената жена живее в сегашния миг. Тя влага най-хубавото, на което е способна, във всяко нещо от своя ден – в дейностите си и в връзките си с хората, до които се допира. Тя се старае да е съвършена в дребните неща и не се тревожи за огромните. Тя е жена, която цари в царството на Мига. Тя се слива с сегашното с признателно и туптящо сърце.

7. Очила за пролетно виждане или по какъв начин да забележим света в друга светлина.

Необикновената жена осъзнава правото си на избор във всяка обстановка. Тя знае, че има своите „ очила за пролетно виждане ” и не не помни да ги носи колкото се може по-често. Тя е наясно, че всичко, което се случва към нея, зависи директно от това, което се случва вътре в нея, от нейния метод на интерпретация на обстоятелствата. Осъзнатата жена е уверена, че всичко в живота й е напълно тъкмо такова, каквото е сега.

8. Спасителна жилетка при прочувствени потъвания.

Необикновената жена има своите „ прочувствени сривове ”, само че тя знае, че те са нещо обикновено и при вярно реагиране от нейна страна може даже да са потребни. Необикновената жена има си има своята „ избавителна жилетка ”, която й оказва помощ да не потъне при корабокрушение.

9. Воалът на Мая или по какъв начин да излезем от хипнозата, с цел да забележим истината.

Необикновената жена вижда своя свят оттатък илюзиите. Тя познава скъпото в него и не разрешава светът й да бъде разтърсен от илюзорното. Тя живее съгласно личните си полезности.

10. Магьосникът от Оз в действителност не е вълшебник или по какъв начин да нарисуваме съкровените си фантазии.

Необикновената жена е мечтателка, която знае по какъв начин да реализира желанията си с отворени очи. Тя познава най-съкровените си и непреходни фантазии и всеки ден се грижи за това те да израстват. Ценителката на живота живее живота на фантазиите в този момент.

11. Душата си желае цветно хвърчило или по какъв начин да имаме забавен живот.

Необикновената жена води живописен и забавен живот, тъй като сама си го прави подобен. Предизвиква забавни хора, случки и занимания да насищат дните й с най-различни цветове.

12. Ковчеже с приятност или по какъв начин да отключим сетивата си.

Необикновената жена е чувствена жена, която умее да се любува на случването. Тя живее в цвят с цветове, аромати, усети, материи и звуци.

13. Отпуска по време на живот или по какъв начин да живеем живот без непотребни правила.

Необикновената жена знае по какъв начин да се отскубва от многото „ би трябвало ” в живота си и да се усеща цялостна тъкмо тук и в този момент – без терзания и извинения, без самоналожени условности и правила. Ценителката на живота е свободна от натиска на нормите.

14. Червена светлина за зависимостите или по какъв начин да живеем свободно.

Необикновената жена осъзнава, че когато стане подвластна от нещо нездравословно за нея, е време да се вгледа в себе си и да открие от какво в действителност има потребност, какво се пробва да покаже зависимостта й. Необикновената жена е самостоятелна жена.

15. Споделената ябълка или по какъв начин да раздаваме любовта си.

Необикновената жена умее да не помни себе си и да разтваря душата си в света към нея. Тя постоянно търси благоприятни условия да дава от сърце.

16. Моят заветен гуру или по какъв начин да открием божественото си предопределение.

Необикновената жена знае, че е виновна за всичко, което става в нейния свят. Тя познава божественото си предопределение и не се опасява да бъде персонално ангажирана с всичко, което й се случва.

17. Профилирана паралелка „ Желаният живот ” или по какъв начин да сме положителни възпитаници в живота.

Необикновената жена знае, че едно от най-ценните й умения е това да съзира и усвоява всеки урок, който животът или различен човек й носи, по тази причина тя е въодушевен откривател на себе си, обстановките в живота и мистериите на този чудноват свят.

18. „ Поставени задания ” с нараснала компликация или по какъв начин да се оправяме с проблемите.

Необикновената жена приема всеки появил се на пътя й проблем като следващата сложена задача, с която да се оправи с възторг. Тя посреща провокациите на живота като същински боец!

19. Вълшебната тиква на Пепеляшка или по какъв начин да се срещнем с вярата.

Необикновената жена има вяра в себе си, каквото и са случва. Тя знае, че носи една свещена мощ, завещана й от античните богини. Необикновената жена познава Богинята в себе си.

20. Отпечатъкът на душата или по какъв начин да познаем себе си по-добре.

Необикновената жена опознава с готовност и възторг все нови и нови аспекти на душата и тялото си. Тя постоянно оставя незабравими следи след себе си, тъй като познава добре честотата, на която свети душата й.

21. Медицина за душата или по какъв начин да потънем в надълбоко омиротворение.

Необикновената жена се грижи за своя нравствен свят на тишина и покой. Независимо какъв брой ангажирана е и какъв брой предизвиквана от дразнещи обстановки, тя остава спокойна в центъра. Необикновената жена има омиротворена душа и тишина в очите.

22. Златните влакна на търпението или по какъв начин да ценим времето си.

Необикновената жена живее търпеливо. Тя носи в себе си вярата, че всичко в живота й се случва в най-подходящото време. Вместо да кара с превишена скорост, тя избира да се разноски пешком.

23. Цветни конфети или по какъв начин да живеем с празник в душата.

Необикновената жена знае по какъв начин да трансформира делниците в празници, знае по какъв начин да носи празника на всички места със себе си. Ценителката на живота се смее доста, смее се постоянно, смее се от сърце. Тя не взема живота прекомерно насериозно и живее с безгрижна душа.

24. Докосване от ангелско крило или по какъв начин да създадем свят на чудеса.

Необикновената жена умее да вижда чудесата, които се крият зад елементарното. Тя ловко разкодира знаците на ориста, които се появяват на всички места към нея. Необикновената жена знае, че в никакъв случай не е сама, тъй като нейният ангел стои тъкмо над главата й и стига да се вслуша деликатно, може да чуе шепота му, който ще разкрие най-верния за нея път.

Моника Василева, „ Дневник на невероятната жена ”

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР