1 чаша (250 мл) вода 7 грама канела 2 чаши ананас, нарязан

...
1 чаша (250 мл) вода
7 грама канела
2 чаши ананас, нарязан
Коментари Харесай

Изсмучете Болката От Колената С Този Изумителен Компрес!

1 чаша (250 мл) вода
7 грама канела
2 чаши ананас, нарязан на части

1 чаша овес (овесени ядки)
1 чаша свеж портокалов сок
40 г нарязани бадеми
40 г естествен мед

Начин на подготвяне:

Сварете овесената каша съгласно напътствията на опаковката и я оставете да се охлади. Добавете портокаловия сок, канелата, меда и бадемите в блендер и смесете. След това прибавете ананаса и започнете да разбърквате в продължение на 30 секунди. След това прибавете овесено брашно до приемането на гладка примес.
Пийте незабавно или съхранете в ледник до 3 дни. След две седмици на ежедневна приложимост, болката и възпалението доста ще намалеят!
Как работи този лек?
Ананасът съдържа бромелаин, ензим, който лекува отичане и инфектиране. Той постоянно се употребява за понижаване на възпалението на сухожилията, при навяхвания и разтягания, както и при други незначителни мускулни увреждания. Също по този начин може да понижи болката, породена от артрит. Бадемите съдържат протеин, калций, магнезий, цинк, витамин Е и имуностимулираща алфа-линоленова киселина (ALA), която е значима при лекуването на артрит и остеоартоза. Канелата понижава подуването, работи против про-възпалителни цитокини.

Подправката също по този начин предотвратява мускулни болки. Портокаловият сок е с високо наличие на витамин С, който забавя износването на ставите и играе основна роля в образуването на колаген, главен съставен елемент в хрущялите и костите, написа " За дамата ". Медът има естествени противовъзпалителни свойства, които дружно работят при лечението на артрит, както и подтикват възобновяване при подагра.

Медът също по този начин укрепва имунната система. Овесените ядки и другите пълнозърнести храни в действителност понижават възпалението. Спортните експерти оферират овесените ядки като лека закуска след подготовка, с цел да се предотвратят ставни и мускулни болки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР