1,4 милиона долара. Толкова са платили Мария и Дерек Броудъс

...
1,4 милиона долара. Толкова са платили Мария и Дерек Броудъс
Коментари Харесай

Не припарвайте до тази къща на ужасите! Последните ѝ обитатели едва се отърваха ВИДЕО

1,4 милиона $. Толкова са платили Мария и Дерек Броудъс за дома си във Уестфилд, Ню Джърси. Уви, пет години по-късно, те не са живели в къщата, и я продават. С $400 000 загуба.

"Свежата кръв " ще играе ли в мазето? Или те са прекомерно страхливи да бъдат долу напълно сами? Бих бил доста изплашен на тяхно място. Доста е надалеч от останалата част от къщата. Ако сте горе в никакъв случай няма да ги чуете да крещят " - такава опасност би стреснала всеки, изключително в случай че под "свежа кръв " се имат поради децата му.

В опит да прекратят кошмара, фамилията се пробвало да съди предходните притежатели на къщата през 2015 година Според Мария и Дерек старите притежатели също са знаели за ужаса, който се случвал вътре.

През 2017 година обаче делото е прекъснато. Частни детективи не съумели да открият кой стои зад кошмара в къщата, която към този момент е фамозна в целия свят.

Каква е повода фамилията да желае да се отърве от парцела с близо половин милион $ загуба и какъв смут изживяло, до момента в който било там - вижте на pochivka.blitz.bg!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР