1:1 приключиха в Тервел, борещия се за първото място Септември

...
1:1 приключиха в Тервел, борещия се за първото място Септември
Коментари Харесай

Рилци препъна Септември

1:1 завършиха в Тервел, борещия се за първото място Септември и Рилци (Добрич). Срещата е от 25-ия кръг на Североизточната Трета лига. Този резултат направи задачата на домакините много по-трудна в преследването на водача Черноморец (Балчик). Мартин Кирилов пропусна да открие резултата през първото полувреме. Стори го обаче в последните секунди преди почивката, когато след пробив, Дейвид Венциславов му подаде. 

Дотогава тервелци също имаха шансове, само че Кристиан Пешков насочи слаб удар с глава, а Румен Николов не съумя да осъществя. Именно той обаче изравни резултата с глава. Случи се в 49-ата минута когато от фаул центрира Димитър Михалев. После Мартин Кирилов имаше отново опция, само че не се възползва. Домакините пък на няколко пъти. Накрая Стефан Стефанов уцели добричкия вратар, вместо мрежата зад него.

 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР