1 – 31 октомври 2017 г. Уран е ретрограден в

...
1 – 31 октомври 2017 г. Уран е ретрограден в
Коментари Харесай

Уран Е Ретрограден В Овен, Никой Не Може Да Ни Подготви За Това, Което Предсказа Алена За Октомври! Лошото Връхлита

1 – 31 октомври 2017 година

Уран е назадничав в Овен

Дори и в инертните хора ще проблесне искрата на несъгласието, че светът може да живее в застой, а делникът да бъде отегчителен. Засилен е стремежът да накараме близките да се заемат с проучване на новото и незнайното без боязън и терзания. Не бива да прекаляваме в борбите си за превъзходство, с цел да не се окажем спечелили, само че губещи.

1 – 31 октомври 2017 година

Нептун е назадничав в Риби

Ще се наложи да преосмислим метода си на живот даже и посредством повече мигове на самотност и самоанализ. Време е за следващ път да осъзнаем и почистим сериозните си кармични неточности от минали прераждания или насъбраните в този живот. Подсъзнанието ще ни каже по какъв начин да го създадем.

1 – 31 октомври 2017 година

Хирон е назадничав в Риби

Хирон със своята назадничавост в Риби, съвпадаща в част от времето и с ретроградния Нептун в Риби, пречи на лекомислените дейности и устрема ни да работим в своя изгода, само че във щета на близките. Лесните способи за печелене на пари, желанието за бягство от огромните отговорности или опитите посредством хора на власт да се получат незаслужени богатства, ще бъдат стремително наказвани.

1 октомври 2017 година

Тригон Слънце–Луна

Късметът е с вас. Каквото започнете, ще съумеете, само че с доста работа. Давате изява на възприятията си, щастието ви съпровожда.

Съвпад Слънце–Меркурий

Време е да осъзнаете дали вървите в крайник с времето. Притъпете егото си. Не прекалявайте с фантазиите си да задоволите единствено вашите персонални желания и ползи, с цел да не ви смачка обществото и да не се окажете отвън средата си неразбрани, неудовлетворени и отхвърлени.

2 октомври 2017 година

Съвпад Венера–Марс

Подтиква към изневери и неоснователно заяждане, най-много вкъщи. Изразената половост и податливост към стремително влюбване носят бързи разочарования. Съветвам ви да не вършиме прочувствено прибързана крачка към основаване на семейство или задълбочаване на връзките, водещи към подписване на брак.

Тригон Венера–Плутон

Привличате близките като с магнит. Успявате да ги накарате да вършат всичко, което им кажете, само че не злоупотребявайте, тъй като и вие сте подвластни на същия аспект. И от вас ще желаят да давате, а вие да не сте склонни.

Тригон Марс–Плутон

Мнозина от вас имат златния късмет да творят Съдбата си, тази на обществото, а за какво не даже и тази на света. Да работите сами и да не се доверявате на никого е вашата задача, в случай че желаете да успявате в този ден.

5 октомври 2017 година

Пълнолуние в Овен

Не правете взаимни отстъпки, в случай че не са във ваша изгода. Не задавайте на близките неуместни въпроси, на които освен че няма да получите отговор, а и ще си спечелите неприятели.

Съвпад Луна–Хирон

Аспектът развива освен интелекта, само че и интуицията. Засилва зависимостта от лунните етапи. Предпазливостта е наложителна, тъй като чувството за какофония и уязвимост може да аргументи вътрешни страхове, мощни мисъл-форми и мании, които да доведат до тежки последици, а страстите са непредвидени и мощни до прекаленост.

Опозиция Юпитер–Уран

За мнозина през днешния ден сте досадни. Наложете си сдържаност, тъй като сте склонни и се стремите да сте постоянно потребни на близките със препоръките си, без значение дали някой ги желае или не.

8 октомври 2017 година

Съвпад Слънце–Меркурий

Егото ви е достигнало невиждани висоти. Днес сте отвън действителността и си вярвате, че близките ще задоволяват вашите потребности и стремежи. Внимавайте както летите в облаците на внушеното си великолепие, да не се срутите, а средата, в която се движите, да ви изхвърли.

Тригон Марс–Плутон

Работете върху себе си, върху държанието си и връзките си, даже и с хората, с които Съдбата пресича пътя ви инцидентно. Стремете се към естетика и съгласие и ще бъдете господари на Съдбата си.

Квадратура Меркурий–Плутон

Аспектът ви подарява нужната независимост за деяние... стига да го желаете. Ще се отърсите от свои неправилни показа за протичащото се и за хората. Мнозина ще получат предложение за работа, както и право на свободен избор. Това, което ви се струваше невероятно, даже неуместно, е ключът към вашия триумф. Изненадайте близките с концепциите си.

10 октомври 2017 година

Опозиция Венера–Хирон

Трудно давате изява на същинските усеща. Водещи са лицемерието и фалшът. Създавате си връзки на опълчване и доста врагове, които не изчезват от единствено себе си с края на деня. Ударите от засегнатите от ваши думи и дейности са непредвидени, само че не успявате да осъзнаете бързо повода за тях.

Опозиция Марс–Хирон

Днес сте воини на Доброто против Злото. Действията ви минават в експанзия, която в непредвиден момент се трансформира в уязвимост. Трудно се владеете и сами може да си отрежете пътя към успеха.

Квадратура Венера–Лилит

Скритите качества на вашия темперамент, свързани с умеенето да обичате, ще се изявят, само че не като обич, а като ненавист, в случай че в персоналния си живот не сте щастливи и не успявате да създадете мечтаната естетика.

Квадратура Марс–Лилит

Войната, която водите поради въздействието на аспекта, ще е сред вашите стремежи и невъзможността да се съобразите с непознатите, даже и с тези на колегата си, на околните си, което ви обрича на самотност, даже и да живеете под един покрив и видимо да се търпите.

15 октомври 2017 година

Опозиция Меркурий–Уран

Странно притеснителни и неуверени сте. Вярната посока ви убягва. Не се тормозете, причина няма, с цел да не навредите на нервната система и душeвността си. Планирайте времето си и не се разпилявайте в разнообразни занимания. Няма да ги завършите и ще бъдете неудовлетворени и потиснати поради изгубеното време.

Куинконс Меркурий–Марс

Обсебени сте от натрапчивото си предпочитание да сте първи на всички места, само че сте разпилени и мъчно контролирате страстите си. Така до върха няма да стигнете, даже и в случай че се товарите с повече задания, в сравнение с можете да извършите. Пренапрегнати сте и поради невъзможността да получите мечтаното в този ден не е изключено да си докарате здравословен проблем.

Куинконс Марс–Уран

Не се чувствате добре в кожата си. Искате да избягате и от себе си единствено тъй като сте по този начин презаредени с страст и изнервени, че сте непрестанно под въздействието на някакви условия, които ви пречат да се изявите.

18 октомври 2017 година

Съвпад Меркурий–Юпитер в Скорпион

Хрумват ви блестящи хрумвания. Имате късмет да ги осъществите. Гоните с непримиримост осъществяването им и не признавате каквито и да било трудности. Добре е да се вслушвате в препоръките, които ще ви бъдат потребни след време. Общо взето, сте рационални. Умереността ви носи изгода.

Квадратура Марс–Сатурн

Мислите с страстите си, а не с разсъдъка. В днешния ден спокойствието ви е фантазия. Вземете се в ръце, с цел да не тласнете живота си в непредвидена посока и подминете даровете, които Съдбата ви е подготвила.

19 октомври 2017 година

Съвпад Меркурий–Венера

Самоуверени сте, само че и подготвени да помогнете. Днес търсите удобствата и не сте склонни да се натоварвате с каквото и да било. Ако сте сбъркали професионалното си занятие, в този момент е моментът да си изясните по какъв начин и с какво да го измененията.

Квадратура Марс–Сатурн

Разумът е подтиснат, спокойствието липсва, страстта господства. Как животът да върви в своя натурален ход? Сложете си цип на устата, избягвайте диалози и дейности, тъй като резултатите ще са разнообразни от предстоящото и отрицателни. Без да ви е заложено, ще си докарате дълготрайни неприятности, за които сами ще сте си отговорни.

22 октомври 2017 година

Квадратура Марс–Лока Фортуна

Печелите парите си с лекост, само че, уви, на моменти и с експанзия, в случай че установите, че видимо сигурни доходи ви се изплъзват поради нечии фантазии да бъдете изместени от мястото ви или от положителната договорка. Склонни сте на неучтивост, само че Лока Фортуна санкционира на мига нечестното печелене на пари. Бъдете правилни и ще получите мечтаните доходи.

23 октомври 2017 година

Куинконс Венера–Уран

Склонни сте да допуснете да ви обсебят проблемите на други хора, дотолкоз, че забравяте своите грижи и отговорности. Смятате, че вашето отношение към тях гради уважението им към вас, а в действителност след време ще осъзнаете, че окончателно сте пропуснали скъпи дни и сте си спечелили неприятели поради стореното непоискано положително.

Опозиция Марс–Сатурн

Не се опитвайте да накарате близките да ви възприемат като страховити, нападателни и нападателни. Начинът да постигнете задачите си не е този. Сами ще предизвикате своя неуспех и вместо да имате към себе си хора, на които може да разчитате, ще си печелите врагове.

26 октомври 2017 година

Квадратура Луна–Венера

Всяко преждевременно решение е във ваша щета и ще остави трайна диря в дните ви през месеца, тъй като може да се окажете с финансови усложнения и без късмет да се стабилизирате даже и с спомагателна работа.

Куинконс Марс–Юпитер

Обсебени сте от желанието да блестите с опциите си и натрапвате помощта си даже там, където не я желаят. Така си вредите. Бъдете великодушни и всеотдайни, само че единствено когато вършиме поискано или належащо положително. Не мислете, че натрапената помощ ще ви донесе благодарности и топли усеща, в противен случай, ще изстрадате доста тежко нечие неприятно отношение.

27 октомври 2017 година

Тригон Меркурий–Нептун

Днес ще отворят книга даже хора, които не обичат да четат. С наслаждение слушате музика. Бихте могли да развиете дарбата си да пишете, само че не трябва да се възползвате от нея, с цел да анализирате в отрицателна посока някого или нещо. Наказанието ще е стремително макар високата оценка на написаното от вас.

Секстил Луна–Хирон

Устремени сте към върхови професионални достижения, само че по едно и също време с това сте меланхолични и чувствителни, а Хирон ускорява нежеланието ви да сте борбени. По този метод пътят към поставената цел става сложен.

28 октомври 2017 година

Квадратура Венера–Плутон

Мечтаете си да срещнете идеалната половинка, само че омъглени от сантименталния си блян, ще я пропуснете, най-малко мнозина от вас. За да прикриете душевната си незадоволеност, ще се потвърждавате, или най-малко ще се пробвате, като скачате от сътрудник на сътрудник.

Тригон Сатурн–Лунен възел

Имате опция да печелите добре поради подсъзнателния спомен от ваше минало прераждане, когато сте били подвластни освен на материалните си желания, само че и сте имали знанията и уменията, с цел да ги постигнете. Не се опитвайте да действате по нечестен метод, с цел да не си печелите неприятели.

29 октомври 2017 година

Квадратура Луна–Меркурий

Лоша смешка може да ви изиграе този аспект, в случай че сте измежду хората с лабилна душeвност. Дори и да ви подлагат на критика и да сте засегнали от нечие държание или думи, ви поучавам да не се горещите, да се замислите дали казаното не е във ваша изгода. Не си коства да си печелите неприятели.

Тригон Луна–Венера

Състрадателни сте. Потъвате незабавно в проблемите на близките. Добри слушатели сте. Внимавайте и навлизайте до безвредни за вас граници в непознатите проблеми, с цел да не ги превърнете в свои. Прехвърлите ли мярката, ще ви се наложи и за себе си да търсите лекарска помощ.

31 октомври 2017 година

Секстил Луна–Плутон

Устремени сте към нови познания. Ще ви припознаят като съвършени събеседници, които оказват помощ на близките да не помнят грижите си и да видят и светлата страна на живота.

Секстил Венера–Сатурн

Живеете в умерено движение, деликатни сте в думите и дейностите си. Стремите се към естествен и спокоен живот под знака на осъществените си фантазии. Обградени сте от хора, на които разчитате, само че и те разчитат на вас.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР