02 937 7582. Запазете си този телефонен номер. На него

...
02 937 7582. Запазете си този телефонен номер. На него
Коментари Харесай

Терзиев: Запазете си този телефонен номер. На него можете да си запазите среща с кмета на София

" 02 937 7582. Запазете си този телефонен номер. На него можете да си запазите среща в приемното време на кмета на София. Приемната ми е отворена за всички - хора с проблеми и хора с хрумвания. " Това написа във фейсбук профила си кметът на София Васил Терзиев.

" През последните две седмици организирах първите си две приемни с жители. Последната продължи повече от два часа. Понякога хората чакат да им спомагам за решение на персонални проблеми с администрацията, които се точат с месеци или години. Други идват с хрумвания за образуване на градски пространства, за облекчение на трафика и паркирането, за въпроси, свързани с общностите в кварталите. ", споделя Терзиев.

" Всеки проблем преглеждаме авансово, с цел да включим в срещите отраслови заместник-кметове, кметове на региони или шефове на дирекции, към които се отнасят другите проблеми. Смятам, че по този начин срещите са по-полезни и можем да оказваме помощ умело и по най-бързия метод.

Обещахме да намерим решение за множеството проблеми, да спомагаме, където е в пълномощията ни, а по някои от тематиките сътрудниците към този момент бяха задействали други институции, които могат да оказват помощ.

Както дадох обещание в акцията, срещите ми със софиянци няма да приключат до изборния ден, а ще продължат през целия ми мандат. Това се отнася освен до мен, а и до всички определени с вашите гласове кметове на региони. Не се колебайте да търсите среща с всеки един от нас. Добрата връзка сред администрацията и софиянци би трябвало да бъдат водещи при определянето на политиките на града и при вземането на решения. ", написа още в поста.

" Приемната ми е отворена и за всички. Очаквам ви.
На телефона за записване 02 937 7582 можете да си извършите среща и с всеки от екипа ни от заместник-кметове. "



Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР