01.06.2018 г. – Летните месеци ще са пълни с безкрайни

...
01.06.2018 г. – Летните месеци ще са пълни с безкрайни
Коментари Харесай

Моят план за лятото – по 100 000 мегабайта всеки месец

01.06.2018 година – Летните месеци ще са цялостни с безкрайни интернет страсти. От през днешния ден потребителите на VIVACOM, които сключат нов или преподпишат действителен контракт за мобилни услуги, ще получат бонус - по 100 000 MB интернет на оптималната скорост.

Допълнителните мегабайти са месечни и могат да се употребяват в границите на първите три месеца от подписването на контракта. Това значи, че клиентите на телекома, които изберат своя проект, ще си подсигурят свободно сърфиране в мрежата за цяло лято. Гледане на видеа от плажа, шерване на всеки специфичен миг онлайн, видео диалози, работа от вилата, гейминг до приплъзване на обичаната игра – всичко е допустимо със 100 000 мегабайта разполагаем в 4G мрежата с най-хубаво покритие на популацията.

Промоцията ще е годна за всички проекти за гласови услуги от SMART M+ до SMART XL+. Така и потребителите на по-достъпни цени като SMART M+ за 19,99 лева на месец ще имат разполагаем спомагателни 100 000 мегабайта за всеки от първите 3 месеца.

Бонус мегабайти ще получат и клиентите, които изберат някой от пакетите за мобилни данни от i-Traffic M+ до i-Traffic XXL+. Цените на цените варират от 16,99 лева до 39,99 лева на месец.

Атрактивното предложение за двете услуги важи както за частни, по този начин и за бизнес клиенти, при подписване на нов или преподписване на действителен контракт за две години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР