0 Копирано Изпълнителният директор на Велислав Елезов даде интервю пред

...
0 Копирано Изпълнителният директор на Велислав Елезов даде интервю пред
Коментари Харесай

Шеф на Пирин: Искаме актуализация на парите за тв правата, досега само Левски откликна

10  ЦСКА 1948 - Пирин (Благоевград)
Втората причина е, че клубовете в елита станаха 16, не знаем разпределението по какъв начин ще бъде - в един миг може да се окаже, че парите от разпределението ще намалеят, в случай че останат непроменени. Това е неизясненост. Друга причина е, че клубовете би трябвало да имаме някаква непоклатимост, а в Европа тази непоклатимост идва от продажбата на телевизионни права. Трябва някакъв стандарт да се гони, с цел да може клубовете да са спокойни.
 Сираков: На ПАОК няма да им е елементарно против нас Сираков: На ПАОК няма да им е елементарно против нас
До този миг на апела са дали отговор единствено от. Надявам се всички да го създадат, тъй като непоклатимост ще има, когато има актуализация на телевизионните права. Не мисля, че има индиферентност, може би има някакво терзание. Повтаря се една мантра, че надали не не би трябвало да се притискат за повече пари носителите на правата, само че действително продуктът е общ и би трябвало всички да се грижим за него. Говорим за финансовата непоклатимост на клубовете. Доволни сме от пакетажа на този артикул, професионално се оправят носителите. Надявам се, че повече клубове ще откликнат на апела.
10  ЦСКА 1948 - Пирин (Благоевград)
ПФЛ изрично би трябвало да вземе страна в обстановката, БФС - също. Всички губим и продуктът ще става по-лош. Ответната страна би трябвало да ни каже дали ще има актуализация на траншовете, даже да е надолу, тъй като, както споделих, към този момент са 16 тима. На нас не ни е ясно все още какво ще бъде разпределението - ще заплащат повече пари и ще има същото систематизиране или ще заплащат същите пари и клубовете ще получават по-малко пари. Това е най-елементарният въпрос. Тоест, даже единствено това да се посочи, е значимо да се съберем всички клубове и да го дискутираме.
 Пирин показа двама нови Пирин показа двама нови
Нека се замислят всички упоменати страни и да се получи разговор. Сумите са ясни, оповестени са, само че в последна сметка до клуба доближи малко над 1/2 от тази сума, тъй като тя отива за организацията на мачове, съдийски такси, санкции. Сигурен съм, че има клубове, при които доста над половината от парите са отишли по други направление. Между пръстите ни изтичат тези пари във всевъзможни насоки ", сподели шефът на " орлетата ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР