0:1 - ПРОБИВ за Медведев! Ужасно начало на мача за

...
0:1 - ПРОБИВ за Медведев! Ужасно начало на мача за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Данийл Медведев

0:1 - ПРОБИВ за Медведев! Ужасно начало на мача за първата ни ракета.

Григор Димитров към този момент сътвори същински героизъм, побеждавайки някогашния №1 в международната класация по тенис и собственик на рекордните 20 трофеи от Големия шлем - Роджър Федерер. След 5-сетова драма в Ню Йорк, българинът си обезпечи място на полуфиналите на последния за годината шампионат от Големия шлем - Откритото състезание на Съединени американски щати.

Време е през днешния ден (6 септември) той да затвърди страхотното си показване в мачовете, а какъв по-добър метод от нова победа и първи край на подобен огромен шампионат?

Противник на Димитров ще бъде руснакът Данийл Медведев. Срещата им е втора на централния корт и се чака да стартира не по-рано от 23:00 ч. българско време.

Димитров сякаш възкръсна на Откритото състезание на Съединени американски щати! Българинът, който изпитваше компликации, а травмата в рамото го измъчваше съвсем през цялата година, демонстрира въодушевено показване в Ню Йорк, което му носи победи. Така беше и против един от идолите му от началото на кариерата - Роджър Федерер. Именно " скалпът " на швейцареца липсваше в сбирката на родения в Хасково тенисист. След успеха Григор към този момент може да се похвали, че е побеждавал всички в огромната тройка - Федерер, Надал, Джокович.

Днес против него се изправя сложен съперник. Медведев е в най-хубавата си форма, играе ужасно и е номер 5 в международната класация! Руснакът ядоса почитателите в Ню Йорк след жестоко отношение към едно от момчетата, които подават топките, а по-късно сподели и непристоен жест.

Самият Медведев даже окуражи феновете към корта да го освиркват, тъй като по този метод го подтикват да играе по-добре. В последна сметка абсурдът завърши с самопризнание на тенисиста, че се е държал непочтено, и селфи след следващата му победа.

Димитров и Медведев играха два пъти един против различен през 2017 година, като си размениха по една победа.

Ще продължи ли Григор с положителното си показване и успехите? Или Медведев ще играе на край за 6-и път през годината? Ще разберем след среднощ!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР