– За първи път в живота един ден ми беше

...
– За първи път в живота един ден ми беше
Коментари Харесай

12 Дена Яла Само Банани. Резултатите От Нейния Експеримент Са Смайващи!

– За първи път в живота един ден ми беше задоволителен, с цел да приключа всички задължения. Не бях напрегната и можех да се съсредоточа върху всяка задача. В опита й се причислява и нейният брачен партньор Пол. С оглед на това, че и двамата дълго време са вегани, имат и своя овощна градина, не им е било доста мъчно да си подготвят храненията.

Преди промяната на режима на хранене, Юлия страдала от висока кръвна захар, храносмилателни проблеми, кандида, меланхолия, хормонален дисбаланс, а дълги години не можела да забременее.

Въпреки това, би трябвало доста да се внимава преди да се решите на подобен фрапантен хранителен режим. Не може всички хора еднообразно да съблюдават този режим, или не може да се прави с всеки плод.

За тези, които имат проблеми с щитовидната жлеза може да бъде контрапродуктивно, защото понижават нейната работа, а може да има и дефицит на витамин В12, желязо, цинк и калций, който води до анемия.

Тази диета не се предлага нито на възрастни хора, бременни дами и деца. Но във всеки случай, преди да се решите на радикални промени в режима на хранене, най-добре е да се информирате при подобаващ доктор и диетолог.


Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР