– За да подобри качеството на услугата, която предоставя на

...
– За да подобри качеството на услугата, която предоставя на
Коментари Харесай

Kaufland България въвежда платен режим на зарядните станции за електромобили от 12 септември

– За да усъвършенства качеството на услугата, която дава на своите клиенти, Kaufland България вкарва заплатен режим на своите. Мярката влиза в действие от 12 септември (понеделник) и ще обхване всички 13 точки за зареждане, ситуирани на паркингите на хипермаркетите в цялата страна. Цената за киловатчас за всички видове заряд ще бъде измежду най-ниските в страната - 88 стотинки. По този метод ще се резервира и главното обществено предопределение на станциите - да подкрепят електромобилността в България. Заплащането за услугата ще се реализира посредством мобилното приложение VsichkoTok.

Въвеждането на такса за зареждане на електрически автомобили идва в отговор на възходящия интерес към зарядните станции на хипермаркетите. Очакванията на компанията са, че посредством тази мярка ще се вкара по-добра регулация за потреблението им и ще се увеличи качеството на предлаганата услуга. По този метод клиентите на Kaufland ще могат още по-лесно да съчетават зареждането на своите електрически автомобили и извършването на покупки в хипермаркетите на веригата.

Най-големият ритейлър на българския пазар стартира да оборудва свои обекти със станции за зареждане на електрически автомобили през февруари 2017 година. Енергията, която се дава посредством тях, е 100% „ зелена “*, с което Kaufland България затвърждава водещата си роля на обществено виновна компания.

*С изключение на всевъзможни съглашения за покупка, на които не можем да повлияем, като тези за самостоятелни наети парцели с обвързваща уговорка за доставка на електрическа енергия. Допълнителна информация можете да намерите на  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР