– част от най-голямото глобално рекламно сдружение Interactive Advertising Bureau,

...
– част от най-голямото глобално рекламно сдружение Interactive Advertising Bureau,
Коментари Харесай

IAB Bulgaria стартира стажантска програма за дигитален маркетинг

– част от най-голямото световно рекламно съдружие Interactive Advertising Bureau, започва първата по рода си стажантска стратегия за цифров маркетинг „ Скочи в Digital-а “. Тя предоставя опция на млади стимулирани хора да започват своята кариера посредством определен от тях стаж в някоя от фирмите, членове на организацията. Заинтересованите бъдещи експерти могат да аплайват за определения от тях стаж в желаната компания в интервала 14-27 март. Подборът и интервютата ще се проведат в интервала 28 март - 03 април, като по-късно ще започва и практическата работа на стажантите.

Стажантската стратегия ще разреши придобиването на скъп на практика опит и кариера в информационната промишленост и области като цифровия маркетинг, медии, реклама и връзки с обществеността. Практиките ще се организират във водещи цифрови рекламни и медийни организации и софтуерни компании, виновни за развиването на цифровата промишленост в страната, като първите присъединили се компании са: A1 България, Xplora, Net Info, Digitas/част от Publicis Group, Vivacom, SEOMAX, View Sofia, d:istinkt, Prodesign, Sunday Media, Interpartners, CreateX, PHD Bulgaria, Stellary Agency, Пощенска банка, Together&.

„ В новите условия, когато светът безусловно се реалокира в онлайн средата, развиването на бизнесите изисква характерни умения, които постоянно се получават единствено с практиката. С новата ни стажантска стратегия IAB Bulgaria подкрепя триумфа на младите гении, като им дава трамплин за старт на кариерата посредством съответно ориентирана подготовка и опция за кариерно развиване във водещи български компании ”, сподели Надя Гогова, изпълнителен шеф на IAB Bulgaria.

Стажантската стратегия е ориентирана към студенти, които могат да заявят интереса си към самодейността, като се записват на Включилите се в първото издание на „ Скочи в Digital-а “ организации, членове на сдружението, ще вземат присъединяване и с лекции на практични и настоящи за студентите тематики, както и с показване на съответни стажантски позиции и благоприятни условия при тях. Графикът на тематичните лекции ще бъде разгласен в допълнение на уеб страницата на организацията. Списание " Мениджър " е медиен сътрудник на „ Скочи в Digital-а “
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР