Вести - НовиниПротест организиран от партия Възраждане  в защита на българския лев и

Протест организиран от партия Възраждане  в защита на българския лев и ...

... да се запази като официална валута в България до достигане на 90 процента от средноевропейските доходи?".Протестиращите се отправиха към сградата на Представителството на Европейската комисия.


Европейският съюз трябва да представи ясен път за присъединяване който

Европейският съюз трябва да представи ясен път за присъединяване който ...

... отбеляза още Джамбазки.В конференцията участват двама еврокомисари - Оливер Вархеи с видео обръщение и Мария Габриел, както и евродепутати и представители на страните от региона.


Незаслужено и унизително Нека всички заедно защитим националния си интерес

Незаслужено и унизително Нека всички заедно защитим националния си интерес ...

... България, съобщи по-рано днес Нидерландската радиопредавателна корпорация. Нидерландското правителство реши на заседание, че България все още не отговаря на условията за присъединяване към Шенген, съобщава медията.


Българската агенция по безопасност на храните БАБХ извършва извънпланово пробовземане

Българската агенция по безопасност на храните БАБХ извършва извънпланово пробовземане ...

... несъответстващи на нормативната уредба по физикохимични показатели.За установените несъответствия при направените анализи са съставени 6 акта за установяване на административни нарушения.Данните са междинни. Проверките продължават.Наблюдава се рязко увеличение на броя на болните от варицела

Наблюдава се рязко увеличение на броя на болните от варицела ...

... влезе в задължителния имунизационен календар, като с нея се надяваме да предотвратим непрекъснатото боледуване на малките деца", разказа началникът на отдел "Противоепидемичен контрол", РЗИ-Варна.По тематаБългария заслужава да бъде пълноправен член на Шенген коментира съпредседателят

България заслужава да бъде пълноправен член на Шенген коментира съпредседателят ...

... съобщи по-рано днес Нидерландската радиопредавателна корпорация.Нидерландското правителство реши на заседание днес, че България все още не отговаря на условията за присъединяване към Шенген, съобщава медията.


Вхранилищата на Природонаучния музей в Лондон учени откриват неизвестни досега

Вхранилищата на Природонаучния музей в Лондон учени откриват неизвестни досега ...

... триас, съхранявани в хранилищата на различни музеи в Обединеното кралство, включително Природонаучния музей в Лондон - една от най-старите институции от този тип в света.

Бившият сътрудник на американското разузнаване Едуард Сноудън е положил клетва

Бившият сътрудник на американското разузнаване Едуард Сноудън е положил клетва ...

... американските шпионски дейности. Неговите противници го смятат за предател, който е разкрил тайните методи на западните шпиони за подслушване на неприятелски държави и вражески бойци. Заличихте машинния протокол и качването на информацията от флашките на

Заличихте машинния протокол и качването на информацията от флашките на ...

... предават на районната избирателна комисия екземплярите от протокола, предназначени за РИК и за Централната избирателна комисия и записващото техническо устройство от машинното гласуване, записа парламентът.
Две взривни устройства са били използвани срещу автомобили на италианското

Две взривни устройства са били използвани срещу автомобили на италианското ...

... външно министерство "остро осъди нападението" и заяви, че подобни "неприемливи" действия "няма да нарушат... отличните отношения и връзките на дългогодишно приятелство между Гърция и Италия". 
Със сигурност ще внесем проектокабинет в Народното събрание каза заместник председателят

Със сигурност ще внесем проектокабинет в Народното събрание каза заместник председателят ...

... Радев заяви пред журналисти, че ще връчи първия мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ-СДС на 5 декември. Последваха коментари от политическите сили в парламента.