Повече от 90 младежи, които са ученици в различни учебни

Повече от 90 младежи, които са ученици в различни учебни ...

......... програмата на изложението „Млад предприемач“. Тази година в събитието представяне ще направят 125 тренировъчни фирми на гимназисти и студенти от България, Сърбия, Румъния, Люксембург и Черна гора. Компетентностите си по бизнес мениджмънт младежите ще демонстрират на 26.04.18 г. /четвъртък/ и 27.04.18 г. /петък/. Домакин на състезанието е Международен панаир Пловдив.


Сформираният през миналата година екип от служители на Община Асенoвград

Сформираният през миналата година екип от служители на Община Асенoвград ...

......... получихме следния отговор: „При регистриране на незаконно построени сгради се процедира по реда на Закона за устройство на територията“. От Общинска администрация посочват, че след приключване работата на екипа в Асенoвград, ще се предприемат същите мерки по установяване на незаконно строителство и в село Боянци, където също има ромско население.


Близо 280 консултации с граждани, които имат проблем със здравния

Близо 280 консултации с граждани, които имат проблем със здравния ...

......... улеснява достъпа на хората от уязвимите групи до Отдела за социално подпомагане, Агенцията за закрила на детето и Комисията за защита от дискриминация. Той сезира съответните институции за нарушени права. Единствено не влиза в задълженията на здравния медиатор да приема сигнали за некачествено или некоректно обслужване, от страна на медици.


Община Асеновград ще осигури безплатен интернет достъп на обществени места,

Община Асеновград ще осигури безплатен интернет достъп на обществени места, ...

......... на Общината са да поеме този вид разход за период от поне три години. Предвижда се WiFi4EU точките да бъдат така инсталирани, че да осигуряват покритие в райони с постоянна концентрация и движение на хора и обществен и социален живот в града. Община Асеновград възнамерява да участва самостоятелно в инициативата.


МБАЛ-Асеновград приключва финансовата отчетна 2017 г. с данъчна печалба в

МБАЛ-Асеновград приключва финансовата отчетна 2017 г. с данъчна печалба в ...

......... г. Към този момент в „Медицински център I“ работят 37 медици. В звеното работят лекари, медицински сестри, рехабилитатор и кинезитерапевт, санитари и петима човека е персоналът в администрацията. Част от отделенията, разкрити в структурата, са хирургично, ортопедично, акушеро-гинекологично, УНГ, очен кабинет, нервни болести, кожни и венерически болести, кардиологично и други.


Ограничен достъп до терена на стадион „Шипка“ в Асеновград предизвика

Ограничен достъп до терена на стадион „Шипка“ в Асеновград предизвика ...

......... тренировки и за футбол“,каза Георги Златев в отговор на недоволстващите. Той посочи, че някога са били поставени табели, указващи забраната, но след време те са били откраднати. Стадионът е предоставен за безвъзмездно ползване от Община Асеновград на ФК „Асеновец-2005“, който получава около 5 000 лева годишно за поддръжката на обекта.Малко над 120 470 лева приходи е натрупало асеновградското Народно

Малко над 120 470 лева приходи е натрупало асеновградското Народно ...

......... не се посочва какви точно мероприятия е включила тя. Разходваните за формите в асеновградското читалище средства възлизат на около 6 000 лева. От тях разпределени за народни танци са 431 лева, за балет – 328 лева, за пиано – 40 лева, а за театър – малко над 5 100 лева.


Канонизиран за светец трябва да бъде Апостолът на Свободата на

Канонизиран за светец трябва да бъде Апостолът на Свободата на ...

......... на Дякона е абсолютно невинен. „Хубаво ще е най-светлият ни човек, най-близкият до Бог да бъде светец и силно се надявам млади хора да поемат тази инициатива и да я реализират.“, изрази надеждата си пред асеновградчани авторката на романа, посветен на Левски - „Любовта и смъртта на първия след Бога“.


Близо стотина асеновградчани изминаха близо 2-километровото трасе до НПК Асенова

Близо стотина асеновградчани изминаха близо 2-километровото трасе до НПК Асенова ...

......... много. С подкрепата на всички вас - асеновградчани - ние ще им изпратим послание на надежда, което гласи: „Не сте сами, ние сме с вас и винаги ще ви подкрепяме в името на живота!”, каза в приветствието си към участниците Даниел Шопов - търговски директор на козметичната компания, инициирала похода.


Надпяване под наслов

Надпяване под наслов "България пее" ще се проведе в Асеновград ...

......... а мястото – НЧ „Родолюбие“. Тази година дните, в които цяла България пее, са три - от 20.04.2018 г. до 22.04.2018 г. През миналата 2017 г. в кампанията се включиха общо около 160 хорови и вокални състава или над 2 500 участници – жители на различни български градове и села.


Асеновград се включва в борбата срещу рака на гърдата. За

Асеновград се включва в борбата срещу рака на гърдата. За ...

......... да се повиши обществената информираност по проблема, обясняват от Община Асеновград. Всеки, който има желание, може да се включи в благотворителния поход, иницииран и организиран от „AVON“ - България, в партньорство с Общинската администрация в града. Мероприятието е част от Националната кампания срещу рака на гърдата „От любов към живота”.С прожекция на филм и интересна дискусия Асеновград отбеляза Международния

С прожекция на филм и интересна дискусия Асеновград отбеляза Международния ...

......... паметниците на културата се чества от 1984 г., по решение на ЮНЕСКО. Целта на отбелязването му е да се насочи общественото внимание във всички страни по света към ценностите на собственото им и общочовешкото културно наследство. Идеята е да се приобщят нови участници към усилията за опазване на културно-историческите паметници.


Център за иновативни услуги за работа с хора с увреждания

Център за иновативни услуги за работа с хора с увреждания ...

......... я запазим възможно по-дълго време.”- уточни заместник-кметът инженер Мария Вълканова. Центърът за иновативни услуги е осъществен по проект „Социално включване на хората с увреждания в община Асеновград и улесняване достъпа им до заетост" и реализиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.


Над 150 деца и техните родители се включиха в третото

Над 150 деца и техните родители се включиха в третото ...

......... бъдат свити. Друга идея на мероприятията от ежегодно провеждащия се Фестивал в Асеновград е да се научат децата на един по-различен вид комуникация. И чрез превенция да се покаже, че противообществените прояви могат да бъдат заменени от дейности, които вместо да вредят, само могат да помогнат на личността да израсне.


Водачите на моторни превозни средства в Асеновград да бъдат внимателни

Водачите на моторни превозни средства в Асеновград да бъдат внимателни ...

......... дейностите от проекта за Воден цикъл. Работата ще се извършва на участъци, съобщиха от Община Асеновград. Движението на превозни средства по тях ще се регулира с пътни конуси, от служителите на фирмата изпълнител. Заради дейностите е необходимо шофьорите да преминават с повишено внимание и с намалена скорост в посочените участъци.


На 15 април, неделя, Асеновград ще се превърне в арена

На 15 април, неделя, Асеновград ще се превърне в арена ...

......... бъдат изрисувани до Център за иновативни услуги-Асеновград /в двора на СУ „Свети Княз Борис I”/ и на стена от блока на улица ”Васил Левски” №7 /срещу Общинския пазар/. Дефиле на хвърчила ще закрие Фестивала на уличното изкуство в Асеновград. При неблагоприятни метеорологични условия, мероприятията ще се проведат в Градската библиотека.Над 600 тона отпадъци са събрани и извозени до момента

Над 600 тона отпадъци са събрани и извозени до момента ...

......... работата по косенето ще премине към Градския парк, кварталните зелени площи и междублоковите пространства. От идния понеделник (16.04.18 г.) е планирано да започне машинното миене на улиците в Асеновград. Ще бъдат варосани и уличните бордюри. За да подпомогне дейността, местна фирма е дарила на Общината 2 тона вар за целта.


Закриват Центъра за специална образователна подкрепа „Свети Архангел Михаил“ в

Закриват Центъра за специална образователна подкрепа „Свети Архангел Михаил“ в ...

......... направления. Засега не е ясно каква ще бъде съдбата на точно тази сграда. Според Заповедта на министъра, Центърът за специализирана образователна подкрепа „Свети Архангел Михаил“ в Асенoвград се закрива от 01.07.18 г., като предложението бе прието от общинските съветници в града, по време на редовната февруарска сесия на местния парламент.


Опасни ламарини висят от тавана на мини тунела при сградата

Опасни ламарини висят от тавана на мини тунела при сградата ...

......... рехабилитация на монолитната конструкция, намираща се непосредствено пред Градска библиотека „Паисий Хилендарски“, както и на сглобяемата конструкция – в останалата част на трето площадно ниво – на площад „Академик Николай Хайтов“. Предвижда се строителните дейности да продължат около 40 дни, след получаване на разрешение за строеж и избиране на изпълнител.


Младежи помагат с благотворителност на центрове за деца с увреждания

Младежи помагат с благотворителност на центрове за деца с увреждания ...

......... по-засилен интерес към инициативата именно по време на предстоящите светли великденски празници. А относно събраните средства - решили сме да не даряваме пари. Смятаме, че е по-добре направо да закупим неща, от които Центърът и децата в него имат нужда.“, каза в заключение председателят на Общинския младежки съвет в Асеновград.


Откриха безжизнена издирваната два дни 51-годишна асеновградчанка Цвета Стефанова. Тялото

Откриха безжизнена издирваната два дни 51-годишна асеновградчанка Цвета Стефанова. Тялото ...

......... извисяващ се на няколко метра над мястото, при което е открита. Извършен е оглед на района и предстои да бъде направена аутопсия на тялото. По случая е образувано досъдебно производство. Припомняме, че 51-годишната Цвета Стефанова бе в неизвестност от 2 април сутринта, когато е излязла от дома си незабелязано сама.


Жена от Асеновград е в неизвестност. Близки и приятели я

Жена от Асеновград е в неизвестност. Близки и приятели я ...

......... много любов!“, категорична е Весела. В момента жената не ходи на работа, понеже химиотерапията ѝ се отразява тежко. Не става ясно в кой район на Асеновград живее и засега няма предположения къде може да бъде открита. Ако имате някаква информация, моля обадете се на 0877 185 631 - Весела Стефанова.


Актуализирана от Общински съвет на Асеновград беше план-сметката по въпроса

Актуализирана от Общински съвет на Асеновград беше план-сметката по въпроса ...

......... близо 140 000 лева - ще бъдат добавени към разхода за почистване на улични платна, площади, алеи, паркове и други зони от населените места в община Асеновград. Част от селата, към които също ще бъде прехвърлен разходен остатък за чистота, са Бачково, Нареченски бани, Тополово, Мулдава, Леново, Новаково и Конуш.


"Безспорно е че скейтбордистите предпочитат такива места, които се намират ...

......... града. "Не съм сигурен, обаче, че тази зона ще бъде ефективно ползвана, имайки предвид, както вече споменах, че скейтбордистите предпочитат центъра", заяви в заключение Караиванов. Към настоящия момент любителите на скейтборда ползват счупени решетки от шахти. Позиционират ги по подходящ начин - обичайно на второто ниво на площада в Асеновград.


В задкулисие и ощетяване на Общината с милиони левове, общинските

В задкулисие и ощетяване на Общината с милиони левове, общинските ...

......... че по проекта за Водния цикъл няма и непризнато ДДС. „И все пак, гражданите на Асеновград не са длъжни да изплащат тези 5 000 000 лева, заради това, че някой не си е свършил работата.”, репликира отговора на кмета, председателят на групата на ПП ГЕРБ в града - Костадин Яков.


Предстои извършване на основни ремонти на улици в Асеновград и

Предстои извършване на основни ремонти на улици в Асеновград и ...

......... улици в града, като булевард „България” и улица „Марица”. Постепенно ще се преминава към кварталните улици „Асенова крепост”, „Отец Паисий”, „Черни връх”, „Княгиня Евдокия”. Предвиден е и текущ ремонт на част от околовръстното шосе, в района след „Карабита”, както и на другия обходен път, водещ началото си от улица „Миньор”.


Близо месец ще продължат събитията от „Дни на книгата 2018

Близо месец ще продължат събитията от „Дни на книгата 2018 ...

......... и 17:30 ч. - Градска библиотека: Гостува писателката Неда Антонова с книгата „Първият след Бога – любовта и смъртта на Васил Левски” 23.04.18 г.: # 11:00 ч. - Градска библиотека: Среща с детската писателка Радостина Пеева # 16:00 ч. - Ася Стефанова представя книгата си „Мисия Камбоджа, обагрена с кръв”.


Предстои традиционното пролетно почистване на Асеновград, подготовката за което обичайно

Предстои традиционното пролетно почистване на Асеновград, подготовката за което обичайно ...

......... бъдат възстановени тревните площи там. В момента улиците на града се метат ръчно от служители на почистващата фирма. Планирано е през този месец да се извърши и машинно метене и миене. „То ще бъде осъществено преди варосването на уличните бордюри – в началото на месец Април", каза в заключение Караиванов.


Община Асенoвград ще осигури нови специализирани легла за хората, настанени

Община Асенoвград ще осигури нови специализирани легла за хората, настанени ...

......... проекта е 30 000 лева. Необходимото съфинансиране от Община Асенoвград, по правилата на Фонд „Социална закрила“, е минимум 10%. В случая, трябва да се отдели сумата от 3 000 лева. В тази връзка, без колебание, Общинският съвет в града даде съгласието си за оъществяване на съфинансирането, подкрепяйки предложението с единодушие.


С цел обхващане и задържане на ромските деца от Асеновград

С цел обхващане и задържане на ромските деца от Асеновград ...

......... Вапцаров" 100% от учениците са роми. Това е най-близкото учебно заведение до квартал "Лозница". През 2017 г. в училището са се обучавали 701 деца. Около 100% са и ромите, посещаващи ОУ "Професор доктор Асен Златаров" в асеновградското село Боянци, като през миналата година в учебното заведение са учили 210 деца.


Близо 17 000 тона смесени отпадъци от контейнери тип „бобър“

Близо 17 000 тона смесени отпадъци от контейнери тип „бобър“ ...

......... А в раздел „Екосистеми“ от отчета се обобщава, че през 2017 г. са проведени точно 15 акции по улов и обработка на безстопанствени кучета. Общият брой уловени, кастрирани и ваксинирани бездомни четириноги в Асенoвградско за периода е 42. През миналата година е направена и регистрация на три осиновени домашни любимци.


Близо 260 000 лева е реализираният приход на Общинско предприятие

Близо 260 000 лева е реализираният приход на Общинско предприятие ...

......... инфраструктура в региона на Асеновград. Почистени, маркирани и освежени са вече над 100 километра еко пътеки. Поставени са аптечки с необходимото медицинско оборудване, информационни и указателни табели. Проведоха се и различни видове инициативи – походи, базов курс за отдаване на първа помощ в планината, „Училище сред прородата“ и други мероприятия.


Предстои разглеждане и одобрение на Програма за развитие на туризма

Предстои разглеждане и одобрение на Програма за развитие на туризма ...

......... обекта". Пред посетителите на изложението се представят и брошури, показващи туристическите маршрути "По стъпките на легионите" и "Свещената утроба на Родопите". „Изложбата на общините” предоставя възможност за представяне на предимствата на отделните райони в България, за презентиране на инвестиционни проекти, както и за популяризиране на различни форми на алтернативен туризъм.


Започва разкопаване по улица ”Речна” в Асеновград. Строително-монтажните дейности ще

Започва разкопаване по улица ”Речна” в Асеновград. Строително-монтажните дейности ще ...

......... се налага заради осъществяването на проекта по Воден цикъл в града. От Общинска администрация призовават участниците на пътя да проявяват повишено внимание, да спазват стриктно пътната сигнализация и указанията на изпълнителя, с цел да не се възпрепятства извършването на ремонтните дейности и да не се създават предпоставки за пътнотранспортни произшествия.


Близо 183 000 лева, при уточнен годишен план 170 000

Близо 183 000 лева, при уточнен годишен план 170 000 ...

......... със средно, над 360 – с основно, а останалите са с начално или по-ниско. Посочва се, че към края на 2017 г. близо 45 безработни кандидатстват за една позиция. Според доклада, образователната среда в Асеновградско също запазва доброто си ниво. Няма промяна и в броя на болничните заведения и лекарите.


Общо 11 професионални приемни семейства в община Асенoвград се грижеха

Общо 11 професионални приемни семейства в община Асенoвград се грижеха ...

......... фокус ще се постави върху настаняването на бебета до 3-годишна възраст. Приемната грижа се осъществява по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020“. Стойността му е около 7 000 лева месечно, в зависимост от броя на децата и осиновяванията. По проекта Община Асеновград е партньор на Агенцията за социално подпомагане.


Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо бившия началник

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо бившия началник ...

......... от закона наказание за престъплението, в което Ангел Ч. е обвинен, е лишаване от свобода до осем години, както и лишаване от права. Най-тежкото, предвидено от закона, наказание за престъпленията, в които е обвинен Иван Б. е лишаване от свобода от една до шест години, както и лишаване от права.


След седмица стартира раздаване на хранителни продукти за нуждаещи се

След седмица стартира раздаване на хранителни продукти за нуждаещи се ...

......... и ще продължи до 04.05.18 г. /петък/. Раздаването на храни в Асеновград ще се осъществява всеки работен ден от 9:00 ч. до 13:00 ч. в пунк, разположен на улица „Цар Иван Асен II” №76. Хранителните продукти са осигурени по Оперативна програма от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.


Възобновяват изграждането на джамията на улица „Цар Иван Асен II“

Възобновяват изграждането на джамията на улица „Цар Иван Асен II“ ...

......... ДНСК. Но за целта трябва да се издаде официално разрешение за ползване. По непотвърдена информация, молитвеният мюсюлмански дом в Асеновград ще бъде с най-високите минарета на Балканския полуостров. Джамията ще е разположена на над 1 000 квадратни метра разгърната площ и ще съдържа няколко зали, всяка – със специално предназначение.


Точно 33 акта за установяване на нарушения, съгласно Закона за

Точно 33 акта за установяване на нарушения, съгласно Закона за ...

......... училище в общината, което все още не е санирано. В Инвестиционната програма за тази година са заложени средства и за ремонт на двора на УО "Ангел Кънчев". Следващите големи ремонтни дейности, които предстоят да се извършат, са на дворните пространства на учебните заведения, като част от тях вече са реновирани.


Остават 10 до крайния срок, в който граждани могат да

Остават 10 до крайния срок, в който граждани могат да ...

......... традиционна и се провежда за четвърти пореден път. Инициативата е на кмета доктор Емил Караиванов, като израз на хуманната идея за съхраняване живота на Земята. "Кампанията е призив към всички хора да се обединят в каузата по намаляване въглеродния диоксид в атмосферата чрез засаждането на дървета", споделят от градската управа.


Поради обилното снеготопене остава опасността от падащи камъни в пътния

Поради обилното снеготопене остава опасността от падащи камъни в пътния ...

......... дейности в участъка. Срокът за изпълнението им е до 25 март. Трафикът на територията на град Пловдив е натоварен към този час на деня. Задръствания се образуват по булевардите "Цар Борис III Обединител", "Христо Ботев", "Шести септември", "Васил Априлов", "Руски" и "Пещерско шосе", както и по входно-изходните артерии на града.


Какви перипетии може да изживее човек, за да получи необходим

Какви перипетии може да изживее човек, за да получи необходим ...

......... може да се окаже решаваща за изхода на другото дело, което семейство Шенкови водят срещу своите роднини. Екипът на Actualno.com потърси и гледната точка на Администрацията в града. Опитахме се неколкократно да се свържем чрез телефонно обаждане със заместник-кмета Петър Бояджиев, ангажиран със случая, но опитите ни останаха без резултат.


Езеро се образува на улица в асеновградското село Конуш. За

Езеро се образува на улица в асеновградското село Конуш. За ...

......... няма да е рентабилно да се асфалтира и по-късно мястото да бъде разкопано отново заради полагането на тръбите. Балджиев не се ангажира със срокове, тъй като изпълнението на проекта не зависи от кметската или общинската институции. Сега на хората от улица "Стара Планина" в село Конуш остава само да чакат.


Пътуване назад в годините - по времето на Цар Иван

Пътуване назад в годините - по времето на Цар Иван ...

......... че подобни инициативи възпитават в родолюбие и патриотизъм подрастващите. Ненков сподели съжалението си, че в днешно време патриотични и родолюбиви българи се срещат все по-рядко. В същото време историкът изрази и надеждата си в уменията и знанията у бъдещите поколения, притежаващи силата да върнат любовта на хората към българската история.


Моторист на 41 г. загина, вследствие на катастрофа край Асеновград,

Моторист на 41 г. загина, вследствие на катастрофа край Асеновград, ...

......... съобщават данни за възрастта на шофьора на камиона, както и дали един от двамата водачи е употребил алкохол. На местопроизшествието все още се извършва оглед от служители на Районното управление в Асеновград, които предстои да уточнят причините, предизвикали инцидента. Към момента движението в участъка не е затруднено, посочват от Полицията.


Днес целият Асеновград ухае на аромат от Зюмбюл. А улиците

Днес целият Асеновград ухае на аромат от Зюмбюл. А улиците ...

......... да си купят безсмъртие ... 92 0 ГЕРБ иска да се разсекрети стенограмата от срещата на Радев с патриарх ... 101 0 Законът на Пеевски за медиите - много проблеми, малко решения ... 114 0 Във Варна - осмомартенски цветя от 50 стотинки до 150 лева ...

Общо 65 са малолетните и непълнолетните от 8-годишна до 17-годишна

Общо 65 са малолетните и непълнолетните от 8-годишна до 17-годишна ...

......... с увреждания, над 50 г. или без квалифик ... 35 0 Деца бягат от вкъщи и крадат, родители затрудняват разглеждането на де ... 42 0 Предизвикват деца да творят на тема "Вълшебният свят на книгите" ... 43 0 Гришо попадна в потока на Федерер в Индиън Уелс ... 84 0


Точно 15 безработни асеновградчани ще се обучават да се грижат

Точно 15 безработни асеновградчани ще се обучават да се грижат ...

......... с увреждания, над 50 г. или без квалифик ... 35 0 Деца бягат от вкъщи и крадат, родители затрудняват разглеждането на де ... 42 0 Предизвикват деца да творят на тема "Вълшебният свят на книгите" ... 43 0 Гришо попадна в потока на Федерер в Индиън Уелс ... 84 0


Малки асеновградски художници ще получат шанс да покажат своя талант

Малки асеновградски художници ще получат шанс да покажат своя талант ...

......... Най-коментирани Гришо попадна в потока на Федерер в Индиън Уелс ... 45 0 Дават прохода Петрохан на концесия, пътят Видин - Ботевград гълта 1,6 ... 18 0 Епидемия от вирусна треска "Ласса" в Нигерия ... 21 0 Борисов: Народът ни избра, народът го поиска - оттегляме Конвенцията ... 82 0


Населението в Асеновградско намалява с всяка изминала година. Това сочат

Населението в Асеновградско намалява с всяка изминала година. Това сочат ...

......... души годишно ... 28 0 Изтича срокът за регистриране на домашните кучета в Асенoвград ... 18 0 Д-р Иван Димитров излезе от ареста с думите: Не съм убиец! ... 348 0 Бащата, държал като заложници децата си, призна, че е убил дядо им ...

Месец, преди крайния срок, 27 асеновградчани са платили таксата си

Месец, преди крайния срок, 27 асеновградчани са платили таксата си ...

......... думите: Не съм убиец! ... 66 0 Бащата, държал като заложници децата си, призна, че е убил дядо им ... 100 0 "Левски" поиска оставката на шефа на съдиите ... 41 0 Полицейско куче залови крадец на коли с невероятен летящ скок (ВИДЕО) ...

"Историята не винаги щади самочувствието на един народ. Често в ...

......... на Асеновград: По-силно се помнят периодите на робство и тежки ... 41 0 Тереза Мей увери, че няма да има втори референдум за Brexit ... 59 0 САЩ, Франция и Германия обезпокоени от новите руски ядрени оръжия ... 52 0 Осмяха Уейнстейн със скандална статуя (СНИМКИ) ...


Третокласници от Асеновград нареждаха пъзели с историческа тематика, в навечерието

Третокласници от Асеновград нареждаха пъзели с историческа тематика, в навечерието ...

......... 0 Деца редиха пъзели с исторически събития и личности ... 21 0 Да хвърлим операта в джаза на 8 март в Terminal 1 ... 74 0 Какво ще струва Brexit на гражданите, най-добре знаят те ... 60 0 Jaguar показа оръжието си срещу Tesla Model X ...

Обмислят въвеждане на нови такси за услуги в два туристически

Обмислят въвеждане на нови такси за услуги в два туристически ...

......... Искат 100 лв. такса за фотосесия на Асеновата крепост ... 40 0 Армен Саркисян е новият президент на Армения ... 23 0 Държавата купува 400 нови линейки ... 79 0 Ягодите - натуралната виагра ... 73 0 Захариева: България е сериозно притеснена от нарастващата ескалация в ...


Селфи с Баба Марта или просто обикновена снимка напълно безплатно

Селфи с Баба Марта или просто обикновена снимка напълно безплатно ...

......... Най-четени Най-коментирани Селфи с Баба Марта си направиха днес десетки асеновградчани ... 39 0 MОСВ предупреждава за очаквано покачване на речните нива ... 57 0 Зоран Заев очаква спорът за името на Македония да се реши през юни в Б ... 98 0 4 нови детски градини ще бъдат отворе


Общинска администрация-Асеновград ще направи преглед по досегашните обществени поръчки за

Общинска администрация-Асеновград ще направи преглед по досегашните обществени поръчки за ...

......... Най-четени Най-коментирани Община Асеновград променя условия по поръчките за градския транспорт ... 11 0 Цветни фигури ще изпълнят градския парк на Асеновград ... 57 0 София събира на изложение и конференция най-добрите стартъпи в региона ... 24 0 Вижте къде не се учи днес ... 63

Цветни фигури ще изпълнят Градския парк на Асеновград. Това планира

Цветни фигури ще изпълнят Градския парк на Асеновград. Това планира ...

......... Асеновград ... 48 0 София събира на изложение и конференция най-добрите стартъпи в региона ... 16 0 Вижте къде не се учи днес ... 53 0 Ето защо независимите жени са най-добрите партньори ... 35 0 20 неща, които показват, че сте срещнали сродната си душа ...

Нов скенер за близо половин милион лева планира да закупи

Нов скенер за близо половин милион лева планира да закупи ...

......... 40 0 Руските служби са предотвратили 25 терористични атентата през 2017 г. ... 53 0 Автобус разтовари пътуващи в снега, насред кръстовище между три села ... 88 0 Парламентарни комисии са поканили Гинка Върбакова да говори за ЧЕЗ, но ... 136

Снеговалежът в Асеновград затрудни достъпа и предвижването на живеещите в

Снеговалежът в Асеновград затрудни достъпа и предвижването на живеещите в ...

......... предотвратили 25 терористични атентата през 2017 г. ... 32 0 Автобус разтовари пътуващи в снега, насред кръстовище между три села ... 58 0 Парламентарни комисии са поканили Гинка Върбакова да говори за ЧЕЗ, но ... 100 2 Жалба спря проекта за благоустрояване на кв. "Запад" в Асенoвград ... 34 0


Автобусен шофьор остави пътуващи насред кръстовище, вместо да ги закара

Автобусен шофьор остави пътуващи насред кръстовище, вместо да ги закара ...

......... благоустрояване на кв. "Запад" в Асенoвград ... 25 0 БДЖ спира влакове заради лошото време ... 81 0 За първи път България ще е домакин на старта на Световния пробег на ми ...

Отлагат благоустрояването на асеновградския квартал Запад заради обжалване на обществената

Отлагат благоустрояването на асеновградския квартал Запад заради обжалване на обществената ...

......... но ... 38 0 БДЖ спира влакове заради лошото време ... 23 0 За първи път България ще е домакин на старта на Световния пробег на ми ... 24 0 ЧЕЗ и ЕВН изпращат заявления до КЕВР за промяна на цените на тока ... 90 2

Двама заразени с хепатит „А” в Центъра за настаняване от

Двама заразени с хепатит „А” в Центъра за настаняване от ...

......... че е действал ... 34 0 МРРБ дава нова възможност за енергийна ефективност на публични и жилищ ... 54 0 Два случая на хепатит „А” в Центъра за настаняване от семеен тип в Асе ... 27 0 Адвокатът на Цветан Василев: Има опасност за живота му, поръчан е ... 662


Машинното почистване на пътната мрежа в Асеновград започна със снегорини

Машинното почистване на пътната мрежа в Асеновград започна със снегорини ...

......... 7 правителства и 9 парла Нови Най-четени Най-коментирани Останаха ли стойностни жени? ... 75 0 Тръмп понесе удар, опровергаващ негови и на републиканците твърдения з ... 67 0 15 см сняг в Асеновградско, пътищата се почистват машинно от 10:00 ч. ... 47

Изложба от над 50 рисунки, създадени от деца, показа на

Изложба от над 50 рисунки, създадени от деца, показа на ...

......... развода си с Фърги с огнена брюнетка (СНИМКИ) ... 60 0 Междинният кръг в Първа лига беше отложен заради лошото време ... 60 0 Деца изразиха в рисунки виждането си за Родината и живота ... 51 0 Тежка ситуация на границите, особено на пунктовете с Гърция и с Македо ...


Свлачище затрудни за няколко часа преминаването на автомобили на пътя

Свлачище затрудни за няколко часа преминаването на автомобили на пътя ...

......... Дариткова облече народна носия за Тодоровден ... 51 0 Напук на Горанов, Българският лекарски съюз ще подпише нов рамков дого ... 57 0 БСП разработва концепция за собствена телевизия ... 76 0 Кодзиас към Турция: Гърция не е Ирак или Сирия, можем да се защитим ... 193 0

Благотворителен концерт в помощ на момче от Асеновград, загубило дома

Благотворителен концерт в помощ на момче от Асеновград, загубило дома ...

......... Rover направи и много здрав смартфон ... 24 0 ИД е изнесла над 400 млн. долара от Ирак и Сирия ... 21 0 Музиканти събират средства за свой приятел, загубил дома си при пожар ... 34 0 Алина Загитова е Олимпийска шампионка във фигурното пързаляне ... 35 0

Нов трус със сила от 3,8 по скалата на Рихтер

Нов трус със сила от 3,8 по скалата на Рихтер ...

......... 49 0 Николай Лобачевски поставя началото на неевклидовата геометрия ... 325 0 Милан се оказа прекалено голяма хапка за Лудогорец ... 1501 0 Новините: Най-важното за деня, 22 февруари ... 1849 2 Столтенберг: Русия се меси във вътрешните работи на балкански страни ... 589 23

Трус от 4,6 по скалата на Рихтер е бил регистриран

Трус от 4,6 по скалата на Рихтер е бил регистриран ...

......... 0 Новините: Най-важното за деня, 21 февруари ... 480 4 The New York Times: Полският национализъм заплашва европейските ценнос ... 624 1 Тръмп пита: Защо не разследват Обама за руската намеса в изборите? ... 522 2 Оцелял в Сирия руски наемник: Съществуваме, за да може да отричат намеса 6672 9


Временно затварят за движение на всички моторни превозни средства участък

Временно затварят за движение на всички моторни превозни средства участък ...

......... се пълен хаос в сферата на Нови Най-четени Най-коментирани Спират движението по част от ул. "Цар Иван Асен II" в Асенoвград ... 14 0 Асенoвградчани алармират: Гробищата в града са като магистрала ... 50 0 Делян Пеевски поиска президентът да му се извини ... 54 0 С богата програма Общи