Шестото издание на Sofia Fashion Week ще предложи на почитателите

Шестото издание на Sofia Fashion Week ще предложи на почитателите ...

......... гостите е Venzy. Седмицата на модата ще бъде закрита с гала вечер на 30 март (петък), когато на сцената ще бъдат представени ексклузивни ревюта. Модните дефилета ще открие Иван Донев – дизайнер на годината, който спечели „Златна игла 2018“ преди броени дни. Гост-изпълнители на вечерта са Pavell & Venci Venc`.


Централното управление на Централна кооперативна банка (ЦКБ) отвори вратите си

Централното управление на Централна кооперативна банка (ЦКБ) отвори вратите си ...

......... информираност по въпросите на финансовото образование и финансовата грамотност чрез организиране на различни събития за учениците, както на национално, така и на европейско ниво. В дългосрочен план кампанията, която включва над 30 държави, предвижда да подобри нивото на финансово образование в Европа, по-специално, за ученици в основните и средните училища.


Кореноплодните зеленчуци са изключително полезни. Те носят богата палитра от

Кореноплодните зеленчуци са изключително полезни. Те носят богата палитра от ...

......... кръвното налягане в норми. Това ви предпазва от атеросклероза, инфаркт, инсулт и други сърдечносъдови инциденти. Рак  Този прекрасен кореноплоден зеленчук е много богат на антиоксиданти, които намаляват оксидативния стрес, причинен от свободните радикали. Това от своя страна намалява злокачествените изменения в клетките и блокира образуването на туморни клетки и формации.


Както всяка година, така и през тази лятното часово време

Както всяка година, така и през тази лятното часово време ...

......... гласува премахването на преместването на стрелките на часовника. Въпреки това премахването на тази традиция все още не е приложено, тъй като Европейският парламент отправи молба към Европейската комисия да проучи предимствата и недостатъците на преместването на стрелките. Едва след това би могло да се пристъпи към предприемане на някакви промени.


Според православния календар на 19 март празнуват Дария, Дарин, Дарина

Според православния календар на 19 март празнуват Дария, Дарин, Дарина ...

......... им по-красив. Не са ли затова именните дни – хората да се зарадват, че са живи, че някой им е дал такива хубави имена и да се замислят за значението им. Днес е ден на даровете. Дарете някого с нещо. * * * 15 идеи за безплатен подарък за любимия


Менструалният цикъл може да се повлияе от редица обстоятелства, защото

Менструалният цикъл може да се повлияе от редица обстоятелства, защото ...

......... строга диета често страдат от смущения в цикъла. Драстично лишаващите се от определени групи храни са и онези, които най-често търпят пропускане на менструация. Страдате от недиагностицирано заболяване Някои заболявания влияят директно на менструацията, но може да не подозирате за тях. Такива са множествена склероза, рак, хипотиреоидизъм, полово предавани болести.Различните зодиакални знаци имат различен подход към връзките си. Ето

Различните зодиакални знаци имат различен подход към връзките си. Ето ...

......... да улови гледните им точки и да се научи да ги предсказва, защото Близнаците са непостоянни. Те разрушават връзките си заради своето непостоянство във възгледите. Партньорите им непрекъснато се чувстват сякаш не ги познават. Вятърничавостта на Близнаците в много случаи подсказва несигурност у половинките им, които предпочитат да ги напуснат.


Тази седмица ще бъде изпълнена с предизвикателства, трудни решения и

Тази седмица ще бъде изпълнена с предизвикателства, трудни решения и ...

......... запазите спокойствие. Колкото по-уверено реагирате, толкова по-малка ще е възможността да открият грешки или пропуски в работата ви. Проверявайте редовно електронната си поща и актуалните съобщения, свързани с професионалните ви интереси. Не е изключено да ви поканят за участие в кратка форма на обучение, която ще ви е доста полезна.


Пентас е интересно растение с красиви цветове. Родината му е

Пентас е интересно растение с красиви цветове. Родината му е ...

......... с голям стъклен съд или буркан, може и найлон, така че да се осигури максимална влажност и топлина. Вкореняването в постоянен почвен субстрат става при температура на въздуха от 20-25 градуса. Размножаването чрез семена е малко по-трудно. Трябва да се осигури силна светлина и температура от 20 градуса. Снимки: iStock


Това е оригинален, изкусно композиран роман за обсесията, творчеството, любовта

Това е оригинален, изкусно композиран роман за обсесията, творчеството, любовта ...

......... липсвало като юридическа компетентност, беше наваксал чрез сръчност в общуването. Беше осигурил важни клиенти. Че днес имаме седемнайсет млади съдружници и трийсет и осем назначени сътрудници, също е негова заслуга. На книжния пазар от 2 март 2018 г. Превод: Жанина Драгостинова Обем: 232 стр. Издателство: „Колибри“ Корична цена: 18 лв.
Кверцетин е мощен флавоноид с широк спектър от ползи за

Кверцетин е мощен флавоноид с широк спектър от ползи за ...

......... растежа на туморни клетки, тъй като своевременно неутрализира свободните радикали. Проучванията показват, че кверцетинът е свързан с превенцията на рак на панкреаса, простатата, дебелото черво, кожата. Понижава кръвното налягане Консумацията на повече плодове и зеленчуци, богати на кверцетин помага за нормализиране на кръвното налягане и е особено полезно при хипертоници.


Харесвате ли поли? Тогава за сезон пролет/лято 2018 добавете няколко

Харесвате ли поли? Тогава за сезон пролет/лято 2018 добавете няколко ...

......... настроение. Когато ги носим е важно да добавим собствен почерк във визията. В металик цветове, класически изчистени, велурен ефект или на флорални мотиви, в тях винаги изглеждаме изключително. За да ви вдъхновим да преоткриете себе си, носейки плисирана пола, споделяме няколко чудесни идеи за това как може да ги съчетавате.


Холивудската легенда Мерил Стрийп предпочита уединението. Това личи от новия

Холивудската легенда Мерил Стрийп предпочита уединението. Това личи от новия ...

......... и тревните площи са обгърнати от растителност. Човек спокойно може да се изгуби из алеите, минаващи покрай буйните дървета и храсти.  Басейнът е декориран с груби речни камъни за повече автентичност. Екстериорът около него напомня по-скоро за затънтена лагуна, отколкото за двор. Разгледайте идиличния имот на Мерил Стрийп в галерията ни. 


Всяка година модните тенденции се променят. Това важи и за

Всяка година модните тенденции се променят. Това важи и за ...

......... в колекции за пролет-лято 2018, вероятно повечето дами са си отдъхнали. Тази година ще си починат от високите токове и болките в краката. Въпреки че тези малки токчета не са някаква новост, те са секси и ще са на мода цяла година. Разгледайте всички актуални модели обувки в галерията ни.


„Благодарение на твоята усмивка, животът става по-красив.“ – Тих Нхат

„Благодарение на твоята усмивка, животът става по-красив.“ – Тих Нхат ...

......... най-често нехаресваните. Създавате конфликти без причина Хората избягват конфликтните личности. Те обикновено търсят интригата във всичко, предимно пречат, бъркат се в делата на другите, независимо дали по някакъв начин това засяга тях или не, уплътняват си времето с клюки. Вместо желаното внимание, към себе си привличат единствено презрението на другите.Опитвали ли сте ядки от макадамия? Те са с плътен

Опитвали ли сте ядки от макадамия? Те са с плътен ...

......... киселина. В ежедневното хранене по-често консумираме орехи, бадеми, кашу, а подценяваме ценните качества на ядките от макадамия. Макадамия бива наричана още австралийски орех и е най-калоричната ядка. Въпреки това, консумирана без добавени вкусове към нея, тя има редица ползи за здравето. Повече за тях може да прочетете в галерията ни.


Интензивни чувства, ревност, притежателност и необходимост да се контролира посоката

Интензивни чувства, ревност, притежателност и необходимост да се контролира посоката ...

......... друга страна, половинката ви може да се почувства застрашена от промени свързани с вашата работа, особено ако се налага да работите повече и да отделяте по-малко време на връзката ви. Не позволявайте несигурността на партньора да ви манипулира. Опитайте се да поговорите, в противен случай връзката ви може да ерозира.


Тази книга ще ви накара да обичате. Освен това и

Тази книга ще ви накара да обичате. Освен това и ...

......... електрончета? Толкова би ми се искало да мога да дишам, просто да дишам, без да мисля за нищо! Няма значение дали срещата им е била случайна. Няма случайни неща, само случаи. На книжния пазар от 6 март 2018 г. Обем: 248 стр. Издателство: „Хермес“ ISBN: 978-954-26-1766-2 Корична цена: 15,95 лв.


Френската целувка е страстна, възпламеняваща, емоционална. Сърцето бие все по-силно,

Френската целувка е страстна, възпламеняваща, емоционална. Сърцето бие все по-силно, ...

......... в телата на партньорите. Много често брачните двойки откриват различни начини за доставяне на удоволствие, които не включват френски целувки. В началото на връзката френската целувка е била сексуален стимул, водещ към следващата стъпка на интимността. При брачните двойки с годините стимулите се променят, но това не означава, че изчезват.


Липсата на добър сън може да причини редица здравословни проблеми.

Липсата на добър сън може да причини редица здравословни проблеми. ...

......... постижима мечта ли е здравият сън? „Една от основните причини за сънната апнея е наднорменото тегло.“, каза в студиото на „Околосветско“ д-р Анелия Симеонова. Какви са симптомите на недоспиването и как можем да се справим с тях? Колко важен е сънят за доброто функциониране на организма? Повече вижте във видеото.


Всеки иска да има в дома си мир и щастие.

Всеки иска да има в дома си мир и щастие. ...

......... винаги е на кон, на конят знаете какво му е необходимо – подкова. Мед Мед в къщата – просперитет в къщата. Игли За да защитите себе си и вашите близки от злото око, трябва да имате в дома си игли. Чесън – Пази къщата от зли духове и зли очи.


Към мъничките и дребнички дами мнозина се отнасят с лек

Към мъничките и дребнички дами мнозина се отнасят с лек ...

......... калибър. Дамите с ръст под 160 см обаче трябва да имат предвид някои специфики в облеклото, които да им помогнат да изглеждат още по-добре. Кои са дрехите, които всяка нисичка жена трябва да има в гардероба си, за да изглежда перфектно?Вижте ги в нашата галерия. * * * Вижте още:


Какво следва, когато пътищата на двама души се разделят? Възможно

Какво следва, когато пътищата на двама души се разделят? Възможно ...

......... от партньорите“. Това коментира в студиото на „Околосветско“ Дани Колева. Каква е причината за болката и къде се крие ключът към прошката и вътрешния мир? Запазването на добрите отношения се крие в това да не пожелаваме нещастие на другите. Какво още казаха Еленко Ангелов и Дани Колева вижте във видеото.


Националният превозвач „България Ер“ тази година започва да оперира по

Националният превозвач „България Ер“ тази година започва да оперира по ...

......... двата града. Всеки може да проверява за предстоящи полети между София и Бургас през април и май като се свърже с Центъра за обслужване на клиенти на телефон +359 2 402 04 00 или чрез имейл: [email protected], както и онлайн през уебсайта на авиокомпанията  www.air.bg или през неговия туристически агент.


Според зороастрийския хороскоп на 21.03.2018 г. настъпва годината на Таралежа.

Според зороастрийския хороскоп на 21.03.2018 г. настъпва годината на Таралежа. ...

......... на неагресивните животинки, което подсказва, че през тази година конфликтните ситуации ще се разрешават с мирни средства. От друга страна и тотемът, и антитотемът са ревниви, което е сигнал за хората, че ако искат да запазят любовта си трябва да бъдат искрени и чистосърдечни. * Статията изготви астролог Петя Георгиева.


Грехът е изкушение, на което всеки човек може да се

Грехът е изкушение, на което всеки човек може да се ...

......... облаците, вечно мечтаят и фантазират. Това е прекрасно, но щом се опре до действия, Рибите не са по работата. Техният грях е ленивостта, присъща на зодиакалния им знак. В мечти по това, което не могат да имат, забравят, че е необходимо и нещо повече от фантазии, а именно – действия.


Алергичната реакция започва в имунната система и когато тялото ни

Алергичната реакция започва в имунната система и когато тялото ни ...

......... затруднения. Изследванията показват, че етеричното масло от лимон, инхибира растежа на бактериите и засилва имунната система. Може също така да се използва и като дезинфектант в дома, като го добавим към основния препарат за чистене. За да облекчите неразположенията свързани с алергии добавете от маслото към ароматна лампа, дифузер, инхалации.


За да бъде една връзка устойчива на времето и препятствията,

За да бъде една връзка устойчива на времето и препятствията, ...

......... и дълготрайна. Той създава усещане за единство  Ако партньорът ви иска да е близо до вас, той ще намира начин да го прави. Ще си отделя време за любимите ви занимания заедно, ще ви подкрепя, ще говори в множествено число, което през цялото време ще ви създава усещане за единство.


Знаете ли какво е общото между Gucci, Том Форд, Стела

Знаете ли какво е общото между Gucci, Том Форд, Стела ...

......... модния бранд Versace все още са се рекламирали изделия направени от естествена кожа. Неведнъж Донатела е била критикувана от защитниците на животните за избора си да работи с животински кожи. Въпреки това тя упорито отказваше да се присъедини към останалите модни брандове, които вече не използват кожи в колекциите си.


Меласата е едно от чудесата на природата. Тя представлява гъста

Меласата е едно от чудесата на природата. Тя представлява гъста ...

......... 2 капки етерично масло от розмарин Разбъркайте киселото мляко, меласата и ябълковия оцет. Добавете етеричното масло. Разбъркайте отново. Масажирайте върху мокра коса. Оставете маската да действа 15 минути като покриете косата с шал или шапка за баня. Измийте косата с мек шампоан. Правете маската 2 пъти седмично за дълбоко подхранване.


„Всеки ден е ново начало.“ Ако смятате, че сте направили

„Всеки ден е ново начало.“ Ако смятате, че сте направили ...

......... е важно често да си припомняме за всичко хубаво, което имаме в живота си. Не бива нищо да приемаме за даденост. Ако искате да бъдете наистина щастливи, фокусирайте се върху това, което имате, а не върху това, което нямате. Колкото повече благодарите за благата, толкова повече ще идват към вас.


Предаването „ОколоСВЕТСКО“ всеки ден запознава своите зрители с интересни гости,

Предаването „ОколоСВЕТСКО“ всеки ден запознава своите зрители с интересни гости, ...

......... запознава своите зрители с интересни гости, представя им вълнуващи теми и полезни съвети. Вдъхновена от статията в Az-jenata.bg Трикове как да предотвратим бримка на чорапогащника, една от водещите на предаването – Константина Живова, показва нагледно как лесно и без риск от скъсване можем да обуем чорапогащник. Повече вижте във видеото.


Ако сте родители на дете, родено под знака на зодия

Ако сте родители на дете, родено под знака на зодия ...

......... Една от прекрасните черти на детето зодия Везни е тяхната щедрост. При тях почти отсъства чувството за притежание. Готови са да споделят играчка или храна, и дори без подкана. Затова е добре вие да следите за по-ценните им притежания, тъй като те не се притесняват и с лекота ги забравят.


Академията за мода присъди Годишните награди „Златна игла 2018“ на

Академията за мода присъди Годишните награди „Златна игла 2018“ на ...

......... Валерия Велева, Весела Барбукова, Зорница Димитрова, Мая Цанкова, Ина Асса, Радослава Минчева, Капка Амзина, Донка Ганева, Боряна Баташова, Николай Божилов и други. След церемонията всеки от наградените със „Златна игла 2018“ имаше индивидуално представяне, а водеща на гала-вечерта беше чаровната Гери Дончева, облечена в тематичен тоалет в златно. Снимка: Хайлайф


През днешния ден, внимателни с комуникацията и емоциите, трябва да

През днешния ден, внимателни с комуникацията и емоциите, трябва да ...

......... интересно предложение за бъдещето. 3 начина да привлечем положителна енергия в дома Водолей Не позволявайте на никого да ви използва за лични цели. Отстоявайте мнението и поставяйте изискванията си своевременно. Както времето, така и трудът ви си имат цена и трябва да я изискате. Повече за останалите зодии вижте тук.


С идването на пролетта може и да ви се прииска

С идването на пролетта може и да ви се прииска ...

......... в косите в този диапазон са кръстени на гъбите заради приликата им със земните кафяви тонове. Гъбеното кестеняво варира. В него могат да се включат както по-светли оттенъци, клонящи към златистото русо и по-тъмни, графитени тонове. Разгледайте всички идеи за гъбено кестеняво в галерията ни. Снимка: Instagram * * *


Пролетта ни носи много цвят, красота и празнично настроение. Цветница

Пролетта ни носи много цвят, красота и празнично настроение. Цветница ...

......... цветя. Вземете една салфетка, сгънете я на триъгълник, а след това я прегънете от двете страни по този начин. Продължете със сгъването, като леко извъртите краищата на салфетката навън. Придържайте с ръка и по средата поставете цветята. Накрая завържете стегнато с помощта на конопената връв. Красиво, нали? Снимки: Facebook Фабиоса


Подуването на корема е неприятно и разваля както фигурата, така

Подуването на корема е неприятно и разваля както фигурата, така ...

......... му не е там и няма бърз път, по който да излезе. Яжте повече папая и джинджифил Папаята съдържа ензима папаин, който стимулира разпада на захарите и ускорява метаболизма. Джинджифилът има свойството да намалява гаденето и дискомфорта в коремната област като намалява и подуването, тъй като стимулира движението на червата.За почитателите на Паула Хоукинс и Джилиан Флин! Рут Уеър

За почитателите на Паула Хоукинс и Джилиан Флин! Рут Уеър ...

......... на цяла Скандинавия и повдигна много въпроси, които до ден-днешен остават без отговор, а приликите със сюжета на романа на Рут Уеър, появил се на пазара четири месеца по-рано, са поразителни. На книжния пазар от 27 февруари 2018 г. Обем: 320 стр. Издателство: „Хермес“ ISBN: 978-954-26-1773-0 Корична цена: 15,95 лв.


Дългочаканият български филм-омнибус 8‘19‘‘ открива 13-ото издание на София Филм

Дългочаканият български филм-омнибус 8‘19‘‘ открива 13-ото издание на София Филм ...

......... киното. Фестивалът е част от културната програма и се провежда с подкрепата на Община Пловдив. Билетите са в продажба на цена от 7 лв и 6 лв за учащи и пенсионери. Резервации и пълна програма може да видите на сайта на LUCKY Дом на киното kinolucky.com, както и на boxoffice.bg.


Зимният сезон е към своя край и това предполага промяна

Зимният сезон е към своя край и това предполага промяна ...

......... прага на пролетта и обръщаме ли достатъчно внимание на лицето си? Какви процедури ще помогнат на кожата ни и как да премахнем тъмните кръгове под очите си – екипът на „Околосветско“ в кабинета на дерматолога д-р Анелия Здравкова. Какви са тайните и рецептите – съветите на специалиста вижте във видеото.


Съвременната медицина разполага с достатъчно нови методи, които да намалят

Съвременната медицина разполага с достатъчно нови методи, които да намалят ...

......... риска при бременност до минимум – това заяви в студиото на „Околосветско“ д-р Мария Юнакова, специалист по репродуктивна медицина. Основната причина за преждевременните раждания е недохранването на бебето и инфекциите по време на бременността. Как можем да избегнем рисковете и за какво да следят бъдещите майки, вижте повече във видеото.


На 24 април спектакълът АЛОНСО от Щефан Фьогел, режисьор Марий

На 24 април спектакълът АЛОНСО от Щефан Фьогел, режисьор Марий ...

......... и костюми Каролина Далкалъчева, композитор Александър КостовУчастват: Ивайло Герасков, Дария Симеонова, Мартин Гяуров, Пламен Манасиев, Антон Григоров АПЕТИТ ЗА ЧЕРЕШИ от Агнешка Ошецка и Мачей Малецкиавтор Агнешка Ошецка, музика Мачей Малецки, режисьор Ана Батева, сценография и костюми Мартина Варийска, аранжимент Стефан Здравески Участват: Симона Халачева и Юлиян Рачков Снимки: Театър „София“


В живота понякога изживяваме трудни моменти, обезкуражаващи, страшни, депресиращи дори.

В живота понякога изживяваме трудни моменти, обезкуражаващи, страшни, депресиращи дори. ...

......... се, осъзнавайте важността им. * * * "Ако искате да разберете какъв е един човек, обърнете внимание на това как се държи със своите подчинени, не със своите равни." Джоан Роулинг * * * "В две думи мога да сумирам всичко, което съм разбрал за живота: той продължава." Робърт Фрост


Бялата сватбена рокля е традиция, която много булки нарушават, за

Бялата сватбена рокля е традиция, която много булки нарушават, за ...

......... от дантела. За направата на сватбения гащеризон са необходими повече от 245 часа работа. Появата на сватбата с такъв гащеризон наистина изисква смелост, особено да застанеш пред съпруга си и всичките си близки и приятели. Не всяка булка би го избрала, но пък заслужава вниманието на нестандартно настроените. Снимки: Instagram


Имате чуплива и вълниста коса, която трудно ви слуша, когато

Имате чуплива и вълниста коса, която трудно ви слуша, когато ...

......... 2 супени лъжици алое вера 2 супени лъжици кокосово масло 2 супени лъжици масло от ший Смесете всички съставки в малка купа. Разтопете ги на водна баня. Нанесете крема върху мокра коса, за да оформите къдриците и да ги подчертаете. Използвайте ръцете си като намачквате всеки кичур. Изсушете със сешоар.


Знаете ли, че редовната консумация на сок от моркови с

Знаете ли, че редовната консумация на сок от моркови с ...

......... който играе важна роля в борбата с дефицита на желязо. Но ползите от морковения сок не се ограничават само с това. Според изследвания, съединенията в него могат да намалят риска от развитието на ракови клетки. Още добри причини да добавите полезната напитка към ежедневното си хранене, вижте в галерията ни.


Изключително очарователна, „топла“ книга за малките удоволствия в живота, които

Изключително очарователна, „топла“ книга за малките удоволствия в живота, които ...

......... меню от „кървави стекове“, новият ѝ роман е като десерт, „сладка торта „Захер“. А тортата е толкова сладка, че не можеш да спреш да ядеш. На книжния пазар от 6 март 2018 г. Обем: 416 стр. Превод: Величка Стефанова Редактор: Василка Ванчева ISBN: 978-954-357-370-7 Издателство: Емас Корична цена: 18 лв.


Страхът от неизвестното, от провала ви спира да се развивате,

Страхът от неизвестното, от провала ви спира да се развивате, ...

......... може да бъде коварна. Винаги ще се намерят немалко колеги, които ще изтълкуват молбата за помощ като слабост, незнание, невъзможност за справяне с проблемни ситуации. Не позволявайте това да попречи на вашите успехи. Възползвайте се от всяка възможност да почерпите нови знания и умения. Резултатите ви ще говорят вместо вас.


„Ние живеем като вълни от енергия в огромния океан на

„Ние живеем като вълни от енергия в огромния океан на ...

......... Примери за такива ароматни масла са мента, лимон, мандарина, кипарис, лавандула, ванилия, канела. Направете тези аромати част от вашия дом. Може да се радвате на техните положителни качества като ги добавите към дифузер, ароматна лампа, към релаксираща вана, а защо и да не си запалите свещи обогатени с тези аромати.


Който е имал киселини знае колко неприятна може да е

Който е имал киселини знае колко неприятна може да е ...

......... отговор на хранителните дразнения, причиняващи рефлукс. В този ред на мисли всеки има храни, които успокояват раздразненията. Обърнете внимание кои са вашите и наблягайте на тях. 5. Не носете прекалено тесни дрехи. Впитите дрехи притискат стомаха и спомагат за избутването на киселините нагоре по хранопровода. Носете по-широки и свободни дрехи.


Тяхната любовна енергия е толкова силна, че може дори да

Тяхната любовна енергия е толкова силна, че може дори да ...

......... на Скорпиона. Висок стандарт при избор на партньор  Когато избират половинка, родените под тази зодия имат стандарти, в които той или тя трябва да бъдат почти перфектни. Скорпионите имат високо самочувствие и дори могат да изглеждат малко егоистични. Именно това ги отличава от всички други зодии в любовта. Снимка: istock


Влюбването е сложен процес. Въпреки че го свързваме със сърцето,

Влюбването е сложен процес. Въпреки че го свързваме със сърцето, ...

......... очите, позата на тялото, начина на движение. 9. Готовност за романтична връзка. Разграничаването на единичните интимни отношения от изразяването на желание за дълготрайна връзка имат значение при влюбването. 10. Възможности да бъдем заедно сами. 11. Мистерия в ситуацията или в личността на човека. Една загадка в повече винаги привлича вниманието.


За Раците днешният ден ще бъде спокоен. От друга страна,

За Раците днешният ден ще бъде спокоен. От друга страна, ...

......... конфликтните ситуации. Може би се държите предизвикателно? 20 характерни черти на зодия Рак Везни Проявете предпазливост. Не позволявайте да ви въвличат в дейности, които са ви неприятни. Не прибягвайте до директен отказ, измислете си убедителна причина. Пестете си времето, но и нервите. Повече за останалите зодии може да прочетете тук.


Когато спазваме диета, обикновено изключваме някои храни, повечето от които

Когато спазваме диета, обикновено изключваме някои храни, повечето от които ...

......... е обезсолено, да е в малки количества и да не се консумира всеки ден. Ако вашият хранителен план позволява да добавите към него сирена, вижте кои 5 са подходящи за диета. : Здравословни ползи от водата от кимион Ползи от лилавите картофи – истинска суперхрана Ултравиолетови храни за ултрадобро здравеКазват, че стилът не може да се научи. Той не

Казват, че стилът не може да се научи. Той не ...

......... пропорциите прекрасно Една от най-големите грешки в обзавеждането е свързана именно с пропорциите. Взимат се прекалено големи или твърде малки мебели, несъобразени с пространството. Килимите, тапетите, малките декоративни мебели – всичко има значение за общото настроение на дома. И ако пропорциите не са взети предвид, вибрациите в дома се нарушават.


Талантлива певица е най-малкото, което можем да кажем за един

Талантлива певица е най-малкото, което можем да кажем за един ...

......... ударно с ново видео.  За новата си песен и за майчинството - Нели Петкова разказва в "ОколоСВЕТСКО" по Bulgaria ON AIR.  "Интересното в това парче е посланието, което то носи. Да си зарежем телефоните! Прекарваме много време с тези телефони и пропускаме много важни неща. Забравяме кои сме", сподели певицата.


Малки бели точици, твърди на пипане, разположени най-често в областта

Малки бели точици, твърди на пипане, разположени най-често в областта ...

......... от най-добрите в грижата за красива и здрава кожа. На него може да разчитате и когато искате да премахнете досадните милиуми от кожата. В купичка смесете равни количество зехтин с рициново масло. Разбъркайте добре и нанесете върху кожата за 15-20 минути. След това измийте с деликатен сапун и хладка вода.


Той е един от най-властните зодиакални знаци. Топъл, слънчев, Лъвът

Той е един от най-властните зодиакални знаци. Топъл, слънчев, Лъвът ...

......... а приятелствата истински. 9. Но той също се нуждае от време, за да се отпусне и да събере мислите си. Лъвът понякога има нужда да презареди, оставайки сам със себе си. 10. Като представител на семейство Котки, Лъвът се нуждае от внимание и обич, особено когато е с правилния човек.


За осма поредна година водещият здравен сайт Puls.bg, част от

За осма поредна година водещият здравен сайт Puls.bg, част от ...

......... към лекторите. Всеки, който има желание да присъства на най-големия форум за млади семейства, може да го направи като се регистрира безплатно в сайта. „Форум бременност и детско здраве“ се реализира с подкрепата на Philips Avent.   Медийни партньори: „9 месеца“, Purvite7.bg, София играе, Дневникът на мама, Новите родители, сп. Grazia.


На 24 март, събота, Holiday Heroes, фондация „ЕкоОбщност“ и българската

На 24 март, събота, Holiday Heroes, фондация „ЕкоОбщност“ и българската ...

......... месец. Събраните средства от участието на всички отбори ще подкрепят каузите на Holiday Heroes и фондация „ЕкоОбщност“.   Съберете отбор и се запишете до 15 март на www.HolidayHeroes.bg/forest . *Има ограничение в броя на участниците, затова побързайте да се свържете с нас още днес, за да запазим правото Ви на участие.


Един от най-важните хранителни елементи, от които се нуждае тялото

Един от най-важните хранителни елементи, от които се нуждае тялото ...

......... често започвате деня си с тях. Те не само осигуряват ситост за дълги часове, богати са на фибри, но ще ви доставят и добри количества магнезий. Овесените ядки са чудесни и за направата на палачинки или сурови бонбони, към които може да добавите малко мед, тиквени семки, бадеми, стафиди, фурми.


Любовта ... Най-вълнуващото нещо, което се случва в живота ни.

Любовта ... Най-вълнуващото нещо, което се случва в живота ни. ...

......... ви изпрати знаци. Този месец ще бъде вълнуващ в любовен план. Сърце 4 Изпитвате силни чувства, но не сте сигурни дали може да ги разкриете, дали те са наистина толкова силни и истински. В следващите 30 дни пред вас ще се разкрият много тайни. Бъдете внимателни към знаците на Вселената.


Човешкото тяло е крехък механизъм, който може да бъде нарушен

Човешкото тяло е крехък механизъм, който може да бъде нарушен ...

......... повече мозъчни клетки по-нататък в живота си. Само преди 20 години изследователите обявиха, че мозъкът всъщност може да създава нови клетки, което променя начина, по който учените разглеждат нашите умове. Изследователите научават повече за „невропластичностт“ на мозъка, пише rd.com, което му позволява да възстанови пътя между невроните, създавайки нови вериги.


Етеричните масла са били използвани за облекчаване на различни неразположения

Етеричните масла са били използвани за облекчаване на различни неразположения ...

......... и другите цитрусови масла, то не е фототоксично, т. е. не прави кожата по-чувствителна към слънчева светлина и изгаряния. Прилагането му върху бебешката кожа след разреждане не би трябвало да причини дразнене. Подобно на лавандулата, мандарината има успокояващ ефект и е добра алтернатива, ако детето не понася аромата на лавандула.


  Кокетната и красива вила на Риана в Западен Холивуд

  Кокетната и красива вила на Риана в Западен Холивуд ...

......... от живи непрогледни плетове и високи порти, което осигурява максимален комфорт и уединение. Градините са декорирани с модерна естетика и вкус. Вътрешният двор има и басейн с интересен дизайн. Интериорът включва мраморни плотове, дизайнерски елементи, мебели в бяло и екрю, естествена светлина, идваща от големите прозорци. Разгледайте къщата на Риана в галерията ни. 


Поддържането на добро либидо е от съществено значение и за

Поддържането на добро либидо е от съществено значение и за ...

......... за стягане на всички мускулни групи. Идеални са и за разтягане на тялото. С тях подобрявате баланса и стабилността, укрепвате гърба, тренирате мускулите на тазовото дъно, а всичко това съвсем естествено ще поддържа либидото ви. Тук може да видите три чудесни упражнения, които да правите у дома или фитнес залата.