Националният волейболен отбор на Холандия продължава с невероятното си представяне

...
Националният волейболен отбор на Холандия продължава с невероятното си представяне
Коментари Харесай

Холандия взе скалпа и на Франция

Националният волейболен тим на Холандия продължава с невероятното си показване на Световното състезание в Италия и България. След като през вчерашния ден биха олимпийския първенец Бразилия, довечера " лалетата " взеха скалпа и на финалиста от Лигата на нациите Франция, откакто направиха страховит поврат от 0:2 до крайното 3:2 (23:25, 19:25, 25:21, 25:23, 15:13) в 4-ия си мач от Група В, игран в цялостната зала " Арена Монбат " в Русе.

Така Холандия е на второ място във краткотрайното класиране в групата с 3 победи, 1 загуба и 8 точки и към този момент е сигурен за втората фаза на шампионата. " Петлите " пък са 3-и с 2 победи, 2 загуби и също с 8 точки. Утре (17 септември) холандците ще играят против слабака Египет от 17,00 часа, до момента в който Франция ще почива.

Фантастичен мач за Холандия изигра Нимир Абдел-Азиз, който заби 31 точки (4 аса, 1 блок и 57% успеваемост в атака) за успеха. За французите Стефан Бойер (4 блока, 1 ас и 59% успеваемост в атака) и Ървин Нгапет (1 блок и 59% успеваемост в атака) осъществиха 21 и 17 точки, само че и това не бе задоволително за победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР