Футболният национал на България Спас Делев хукна гол из снежните

...
Футболният национал на България Спас Делев хукна гол из снежните
Коментари Харесай

Спас Делев тича гол из Беласица

Футболният национал на България Спас Делев хукна гол из снежните планински скатове. 30-годишният нападател на Арда реши да поддържа форма по нетрадиционен метод, до момента в който тимовете са разпуснати под домашна карантина.

Спас тича, без дрехи от кръста нагоре, по баирите на Беласица планина. Натрупалият бездънен сняг и ниските температури въобще не го плашат. Играчът се калява единствено по къси червени къси панталони и състезателен чеп под тях.
 Делев изкарва карантинния интервал в родното си село Ключ. То се намира точно в подножието на Беласица, в най-югозападната точка, до границите с Гърция и Северна Македония. И до през днешния ден там живеят родителите, сестрата и племенниците на нападателя и той избира да прекарва времето си край тях. Бащата Борис е някогашен хандбалист и оттова идва любовта на Спас към спорта и към бащината къща. Всеки януари Спас Делев се преоблича като кукер. Като труженик на българските обичаи, той се включва в остарелия роден бит за прогонване на злото в родното си село.
 На нисичкият голаджия към този момент няма да му се постанова да тича самичък из планината, защото неговият клуб Арда вкара реформаторски способ за групова подготовка онлайн. Чрез специфична видео платформа целият тим се включва през своите мобилни телефони в заниманието, което е наложително за всички. Тренировките се водят от кондиционния експерт Антон Дончев, който от фитнес залата на „ Арена Арда” демонстрира всяко едно упражнение.

“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР