Фолкпевиците са популярни със своя сексапил и фриволно поведение. Често

...
Фолкпевиците са популярни със своя сексапил и фриволно поведение. Често
Коментари Харесай

Скандално! Фолкпевица си пусна гола СНИМКА и взриви мрежата

Фолкпевиците са известни със своя съблазън и фриволно държание. Често предизвикат въображението на мощния пол с разголени снимки.

Набиращата все по-голяма известност Лорена нажежи пристрастеностите с последната фотография в профила си във Facebook, написа блиц. Тя разгласява фотос от ваната в дома си и без срам реши да покаже на целия свят прелестите си.Друг е въпросът кой е направил този провокативен кадър и за какво се крие зад апарата. И дали певицата пази в телефона си по-еротични фотоси със своя фотограф.

 Фолкпевица се въргаля във ваната (СНИМКА)

Лорена е измежду най-близките приятелки на Галена. Заедно са учили в Широка лъка, само че стартира професионалната си кариера на певица едвам десетина години след нея. Още с първата си ария бележи голям триумф. Бързо осъзнава, че в тази специалност е нужно малко повече съблазън, по тази причина в един от последните си клипове се снима по долни дрехи.

Явно в този момент е решила да разшири кръга от почитатели като ги придърпа с нецензурен снимки. А по-загорелите мераклии незабавно се запитаха дали и тя няма порно клипче във ваната, с каквото преди време се похвали нейната другарка и колежка Галена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР