МониторСедмичен хороскоп за 14-20 септемвриКакво ви очаква през седмицата...Овен 21

...
МониторСедмичен хороскоп за 14-20 септемвриКакво ви очаква през седмицата...Овен 21
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 14-20 септември

Монитор

Седмичен хороскоп за 14-20 септември

Какво ви чака през седмицата...

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден ползите на групата надвиват над персоналните ползи. Не е добре за работа в екип. В идващите два дни ви чакат професионални и персонални неудобства. Не прекалявайте със дилемите вкъщи и на работното място. На 17-и може доста да спечелите и то от две места, само че на 18-и ще връщате задължения на внимание и ще ви притискат с претенции. Новите начинания стартирайте на 19-20-и.

Телец 21 април- 20 май

Периодът стартира с експанзия както от ваша страна, по този начин и от страна на другите към вас. Пълнолунието превъзбужда. Ще се споделят неща, които е по-добре да си спестим. Но в идващите дни ще се реализира баланс в връзките и неделимото ще се раздели. Насрочете значимите си срещи, диалози и пътувания за 19-20-и, когато ще подпишете преференциални контракти и ще завладеете значима позиция.

Близнаци 21 май-21 юни

14-и ще бъде един от най-тежките ви дни за месеца. В идващите дни изплувате от рецесията, само че постепенно и без прибързани и недомислени реакции. Меркурий и Венера към този момент ви гледат в съразмерен аспект от Везни. Ситуацията се балансира. На 17-и намирате точните думи и правилния метод, уреждате, пари и привилегии. На 18-и поставяте на мястото подчинените, само че шефовете ви размахват пръст.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще преобладават в съботния ден, само че напрежението в връзките ще се усеща. Предстоят три сложни дни, в които би трябвало да взимате значими решения. 15-16-и са най-хубавите дни в този месец за подписване на брак по обич. От 19-и отговорностите ви в фамилен и професионален проект ще нарастват. Сатурн ще тръгне непосредствено в знака на Козирога. Ще срещате засилена съпротива.

Лъв 22 юли – 22 август

На 14-и стойте настрана от светския звук и бъдете измежду свои. В идващите три дни ще доминирате и ще налагате непосредствено отзиви, стремежи и упоритости. Но вечерта на 17-и изпускате юздите и на 18-и позволявате намеси, за които ще платите висока цена. Не сключвайте нови контракти, проверявайте по разнообразни канали всяка информиция. 19-и изисква разплащане, само че на 20-и вие сте на ход.

Дева 23 август – 22 септември

Ако запазите хладнокръвие и не позволите в съботния ден да ви предизвикат и навлизат в персоналното пространство ще си спестите доста главоболия. В идващите два дни тече усилена подготовка за значимите начинания и дейности на 17-и 19-20-и. Това ще бъдат три дни на придобивки, шанс и победи. На 18-и печелят хитреците и тези, които ръководят мрежата и връзките ни в нея.

Везни 23 септември – 22 октомври

Първите три дни на интервала може да се окажат проблематични и рискови, изключително в случай че водите противопоставяща и конфликтна политика. Меркурий и Венера навлизат във вашия знак и ви дават нужното подарък слово да се разберете по въпросите, които не търпят отсрочване. 17-и ще донесе придобивки и пари, а на 19-20-и ще се случват събития отварящи вратите към триумфа.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

14-и се обрисува доминантен ден за вас, само че с експанзията да се внимава. В идващите два дни ще постигате максимума в връзките ще печелите преимущества и ще получавате с лекост това, към което се стремите и го желаете. Но от 17-и вечерта навлизате в рисков интервал. 18-и може да се окаже най-проблемният ви ден за интервала. На 19-и чупите окови и на 20-и към този момент вършиме мощен ход.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се рискова събота, изключително за родените в третата декада. Не рискувайте ненужно, насочете срещи, пътувания и значими диалози за идващите три дни, в които ще имате подкрепи и преимущества. 17-и ви носи и материални придобивки, само че на 18-и бързо ще стопите извоюваното. Не рискувайте в този ден, без значение видимо преференциалните оферти. 19-20 са дни на персонални върхове.

Козирог 22 декември - 20 януари

В първите три дни на интервала ще играете нестинарско хоро върху жаравата на свои и непознати упоритости. В нищо да не се прекалява. Възможни са и здравословни проблеми, евентуално със зъбите. Ще се спречкате и с тези, на които имате зъб. От 17-и Луната ще ви гледа в съвършен аспект от Телеца, а Сатурн ще тръгне непосредствено във вашия знак и нещата ще се трансформират в преференциална за вас посока.

Водолей 21 януари – 19 февруари

През уикенда намерете прелестно място надалеч от хорския звук и си спестете проблемите. 16-17-и ще ви донесат триумфи и предложения, които ще обезпечават дейноста ви в бъдеще, само че на 18-19-и ще тече завладяваща и ограбваща силите ви стратегия. Насочете амбициозинте си инициативи за 20-и, когато всичко подхванато ще ви носи шанс, ще постави начало на сполучливи връзки и действия.

Риби 20 февруари – 20 март

Периодът стартира с неприятности и интриги, които ще се тушират в неделния ден, само че горчивината ще остане. 16-и ще ви предложи повече екстри и благоприятни условия за професионална изява. Не споделяйте нищо преди да си подпишете договорите. На 17-18-и конкуренцията е убийствена, не се вършат отсъпки. На 19-и ще постигнете победи, а в петък ще се обвържете неравностойно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР