Преди година правителството даде 500 млн от нашите пари за

...
Преди година правителството даде 500 млн от нашите пари за
Коментари Харесай

С 500 млн за язовири да нямаш вода е престъпление. Да си дадеш още 1 млрд – е гениално

Преди година държавното управление даде 500 млн от нашите пари за ремонт на язовири. В тази връзка язовирите се изпразниха/източиха и настана воден режим. Тогава държавното управление реши да направи мега ВиК и да отпусне 1 милиард. Няма да ви стигне въображението какъв ще е резултатът...
В това време жителите на Перник към този момент с изключение на вода, търсят и противогази против серния диоксид, с който бяха обгазени. Заети с тези действия не им остава време да стачкуват. Което потвърждава, че лозунгът „ Всичко за богатството на народа “ и голите обещания правят работа. И не е правилно, че някои скрито щели ще забогатеят от нещастието на хората – очевидно ще е!

И по този начин: ще си имаме нов държавен мастодонт с милиард наши пари в сметката. Това значи офиси, нови шефски и чиновнически места, секретарки, коли, командировки... Което си е понижаване на безработицата. Освен това скъпи партийни фрагменти ще могат да се влеят в ръководството и да дадат своя принос за разцвета на родината. В парламентарната група на ГЕРБ към този момент се приказва, че началник на новата мега конструкция щял да стане някогашният народен представител Делян Добрев. Донякъде това ще компенсира понесените от него терзания към абсурда с хасковския „ кумгейт “ и напускането на Народното събрание. Ако му мине котка път – поради дружбата с Цв. Цв. – подготвеност за новия пост имал и Николай Нанков, настоящ заместител на Министерство на регионалното развитие и някогашен титуляр на същото. И двамата са от кадровата школа на ГЕРБ и са подготвени когато и да е да се нагърбят с бремето на властта и да услужат на който би трябвало.

Разбира се, появиха се и невежи жители, които настояват, че национализацията на ВиК сдруженията била плод на управническо изтощение и голяма лакомия. Освен това с толкоз пари можело да се докара вода и от Сахара даже. Намекът е, че отпуснатият милиард наши пари ще се източи от корумпирани държавници. Няма по какъв начин да е правилно. Това е от дълго време умислен ход, плод на загрижеността на високоморални управници, потвърдили своята угриженост за нацията. Да, можеше да се докара вода от Сахара, само че това щеше да е тип взаимозависимост, а друго е да си имаш лично ВиК и да си свободен да правиш с него каквото поискаш. Например да печелиш повече в сравнение с от петролни кладенци, да вземем за пример.

Така се ръководи страна. Българската страна.

Молодец, - би споделил Владимир Путин…

Rocket – би допълнил Доналд Тръмп…

Аз съм добре, вие по какъв начин сте, – би отвърнал нашият.

Дамян Григоров

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР