49-годишен убиец, освободен предсрочно от затвора, запали жива 72-годишна самотно

...
49-годишен убиец, освободен предсрочно от затвора, запали жива 72-годишна самотно
Коментари Харесай

Предсрочно освободен убиец изгори жива пенсионерка в Плевен

49-годишен палач, освободен предварително от пандиза, възпламени жива 72-годишна самотно живееща жена във вилната зона край град Плевен. Пенсионерката е издъхнала от изгарянията, оповестиха от прокуратурата.
Тялото на убитата е намерено на Никулден. Незабавно е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия и дейности по следствието, на 10 януари т.г. причинителят на жестокото ликвидиране е арестуван.
Оказало се, че това е 49-годишен мъж, който през 2017 година той е бил освободен предварително от пандиза за осъществено друго ликвидиране.
Той и убитата се познавали, като в края на ноември м.г. мъжът отишъл на посетители на пенсионерката във вилата й. Двамата използвали доста количество алкохол, избухнал скандал, който прераснал в пердах.
Бившият пандизчия блъснал старата жена, която паднала в безсъзнание на земята. Мъжът я преместил в избата на вилата и я запалил. Жената е умряла от изгарянията.
Окръжната прокуратура в Плевен е повдигнала обвиняване за ликвидиране, осъществено при изискванията на рисков рецидив на арестувания. Той е направил цялостни признания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР