Спектакли на Мариус Куркински, Диана Добрева и Иван Пантелеев са

...
Спектакли на Мариус Куркински, Диана Добрева и Иван Пантелеев са
Коментари Харесай

Народният театър открива новия си сезон

Спектакли на Мариус Куркински, Диана Добрева и Иван Пантелеев са измежду премиерните заглавия на сцената на Народния спектакъл. Новият сезон стартира през днешния ден, и следва да забележим 10 нови представления. Първата нова пиеса е " Каквото, такова " от Недялко Йорданов.

Как ще наподобява светът, в случай че разказваш за предишното в бъдеще време? Темата за домашна работа е заложена от класната ръководителка на съученици, които се срещат всеки ден в продължение на 55 години. Доайени на българския спектакъл прилежно ще отговорят в 8 монолога на въпроса по какъв начин се посрещат превратностите на времето.
Емилия Радева, актриса: Според мен това е казусът - както и да се менят времената, да ги приемеш, само че постоянно, постоянно да запазваш своето верую. Недялко Йорданов, създател и режисьор: Това не значи примирие. Това не значи, че чакаш какво ще ти се стовари на главата. Но в случай че ти се стовари нещо на главата, не би трябвало да се отчайваш. Казваш си: " Каквото, такова! ", само че ще забележим по-нататък какво ще бъде ".
Ева Тепавичарова, актриса: Аз не съм съгласна с тази поговорка, не съм съгласна с създателя. Това несъмнено е поради моята младост!

Следващата премиера е " Хубава риба ". На огромната сцена в Народния спектакъл ще забележим Марин Янев, Стефан Мавродиев, Стоян Алексиев, Елена Телбис и Пламен Димитров. " Приятна жена в неприятна компания " е новото заглавие с присъединяване на Кръстьо Лафазанов, а 2020 година ще стартира с " Плач на ангел " на Стефан Цанев.

През новия сезон надписи на британски език ще създадат налични и за чужденци някои от спектаклите на огромните български артисти. Ще могат да научат повече за театъра и в специфични туристически разходки всеки понеделник.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР