Кристиано Роналдо е известен с уникалния си бизнеснюх и с

...
Кристиано Роналдо е известен с уникалния си бизнеснюх и с
Коментари Харесай

Кристиано продаде къщата си в Манчестър, но с изумителна отстъпка

Кристиано Роналдо е прочут с неповторимия си бизнеснюх и с това, че всичко обвързвано с името му се радва на голяма известност, търсене и облага. Този път обаче португалската футболна звезда претърпя неуспех в търговията, макар че се очакваше да завоюва от договорката, разкрива " Сън ".





Става дума за продажбата на парцел, при която Роналдо е изгубил повече от половин милион паунда. През 2008 година като футболист на Манчестър Юнайтед петкратният притежател на „ Златната топка “ купи имение с пет спални за 3,895 милиона паунда. Къщата е била оповестена за продажба преди Коледа. По-високата цена се оправдала от обстоятелството, че палатът е благосъстоятелност на извънредно известна персона.





Имотът към този момент има нов притежател, само че договорката не се развила съгласно упованията. До бързата договорка се стигнало, откакто 33-годишният нападател на Ювентус одобрил голяма отстъпка в цената. Така той е на минус от цялата договорка, а загубата е в размер на 645 000 паунда. Реално единствено за към седмица и половина Роналдо може да завоюва тази сума, защото седмичната му заплата при „ бианконерите “ е 510 000 паунда.

Самият дворец е ситуиран в един от най-скъпарските квартали на Манчестър, където свои къщи имат и други футболисти на двата футболни гранда от града. Къщата има закрит басейн, джакузи, сауна, фитнес, дребна кинозала, стая за компютърни игри и гараж за две коли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР