Още по темата: 13 зловещи неща, случили се на петък,

...
Още по темата: 13 зловещи неща, случили се на петък,
Коментари Харесай

Жътвената луна и Петък 13-и се събраха, ето какво ни чака

Още по тематиката: 13 злокобни неща, случили се на петък, 13-и

Във времето, в което феновете астрономи вадят своите телескопи, с цел да се насладят на рядкото галактическо събитие, предвестниците на апокалипсиса се готвят за следващата злополука.

Жътвената луна е един от най-впечатляващите астрономически явления, известни на човечеството. Появявайки се при залез, това е най-близкото до есенното равноденствие пълнолуние, то се разполага много ниско на хоризонта, заради което Луната наподобява голяма.

Жътвена я назовават земеделците, тъй като тя съответствува с края на лятото и началото на есента - времето за беритба. Тази година тя се появи в петък, на 13-ти. Това се случва един път на 20-30 години. Но Женевиева Бразел предизвестява, че ние в никакъв случай повече няма да имаме шанса да забележим такава луна, написа в. " Дейли Стар ". Бразел е посветила живота си на търсенето на предвестници на апокалипсиса и счита, че днешната луна, появила се в небето, ще е началото на края на света.

" През септември всички би трябвало да сме подготвени. Там е и еврейската Нова година, и деня на изборите в Израел. И Жътвената Луна. Само си помислете. Жътвата е подготвена, ние като че ли сме невести, които се събираме под покровителството на нашия Спасител и Господ ", счита тя. blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР