Движение България на гражданите се готви и за отделно явяване

...
Движение България на гражданите се готви и за отделно явяване
Коментари Харесай

Движение България на гражданите се готви и за отделно явяване на евроизборите

Движение " България на жителите " се готви и за настрана явяване на евроизборите, защото до тях остават единствено 70 дни. Това съобщи ръководителят на ДБГ Димитър Делчев в „ Неделя 150 “ във връзка упованията десните партии да бъдат дружно на идните избори. Делчев изясни, че придвижването води диалози с всички партии в център-дясно и напомни, че още през януари от партията са призовали да не се протаква дясното обединяване.
Приличаме на хора, които скоро би трябвало да се явят на ветроходно съревнование, а още не са си построили лодка. Но пък част от тях спорят дали платната да са сини или бели. По този метод десницата може и да се яви обединена, само че чак на евроизборите през 2024 година Днес изтича срокът, към който се обединихме с Демократична България, и ние чакаме тяхното решение. Делчев сподели, че желае още от на следващия ден да стартира откровен диалог с хората по най-важната тематика - по какъв начин българите да живеят тук също толкоз качествено, както в Западна Европа.
Разговорът ще е за заличаването на двойния стандарт при храните, за изчистването на въздуха, за превъзмогване на корупцията, която е големият проблем на България. Но над всичко стои въпросът по какъв начин изгодите от участието ни в Евросъюза да стигат до всички, а освен до една тясна клика, близка до ръководещ.
Делчев добави още, че по време на 10-годишното ръководството на ГЕРБ милиони българи са напуснали страната, а повече от половината, които са тук, не считат, че има смисъл да гласоподават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР