Президентът Росен Плевнелиев и съпругата му Деси Банова цяла вечер

...
Президентът Росен Плевнелиев и съпругата му Деси Банова цяла вечер
Коментари Харесай

ВИП-ът позира като за Оскари на Пловдив 2019

Президентът Росен Плевнелиев и брачната половинка му Деси Банова цяла вечер се държаха за ръцете по време на ВИП празненството за формалните посетители на откриването на Европейска столица на културата. То бе проведено на петия етаж на хотел " Тримонциум ". От терасата там държавници, политици, представители на Европейската комисия, родните арт и спортни среди гледаха и програмата.

Противно на протокола за сходни събития, разливането на напитките за ВИП-а стартира съвсем по едно и също време с речите на кмета Иван Тотев и еврокомисаря Мария Габриел, които говореха пред множеството от сцената. Двамата посъбраха много мраз във ветровитата вечер и побързаха да се причислят към формалните посетители в " Тримонциум ". Домакините се бяха постарали с организация като за Оскарите. На метри от входната врата на хотела бе проведен специфичен ъгъл, където определените заставаха за фотография пред камерите и фотоапаратите.

Президентът Плевнелиев се появи като същински джентълмен. Още при влизането той отвори вратата на Деси, а след това асистираше с напитките. Плевнелиев бе с бежов панталон, бяла риза и черно сако. Съпругата му сияеше в яркочервено сако и черен панталон. Заради изключителните ограничения за сигурност звездното семейство трябваше да мине през скенерите на първия етаж. Същото се наложи да създадат и другите публични посетители. Сред тях бяха ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, министърът на финансите Владислав Горанов, ръководителят на бюджетната комисия към Народно събрание Менда Стоянова, депутатите Димитър Георгиев и Запрян Янков.

Спортният хайлайф бе показан от трикратната международна шампионка по гимнастика Мария Петрова, а актьорската колегия - от Орлин Павлов, Христо Мутафчиев и Ники Илиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР