Националният ни отбор по волейбол стартира по перфектен начин мачовете

...
Националният ни отбор по волейбол стартира по перфектен начин мачовете
Коментари Харесай

България омиротвори коравите кенгура във Варна

Националният ни тим по волейбол започва по съвършен метод мачовете от Лигата на нациите, които се играят в родната „ морска столица” Варна. Възпитаниците на Силвано Пранди изстрадаха триумфа, само че в последна сметка надвиха с 3:2 над Австралия в зала „ Конгресна”. На дваж „ кенгурата” имаха превес в резултата, само че съсредоточена игра в четвъртия гейм и тайбрека донесоха скъпия успех за „ лъвовете”. Донякъде триумфът бе засенчен от неналичието на доста фенове в морската зала.

По този метод те записаха трета победа в надпреврата и втора поредна и застанаха на десетото място във краткотрайното класиране със седем точки. Австралия пък остана 14-и с шест точки, а „ трикольорите” на 15-и юни ще посрещнат отново във Варна селекцията на Япония.

БЪЛГАРИЯ – АВСТРАЛИЯ 3:2 (20:25, 29:27, 22:25, 25:21, 15:13)

Мачът в зала „ Конгресна” във Варна започва равностойно, като и двете селекции се движиха точка за точка. При първото техническо спиране пък „ лъвовете” имаха два пункта превес, само че „ кенгурата” съумяха да извърнат развоя и да вземат превъзходство. Последваха четири експресни точки за гостите в средата на гейма, които в последна сметка бяха задоволителни за хората на Марк Лебедев да задържат преднината и да затворят частта при 25:20.

link1 " >  Lap.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР