‭Неправителствената организация Спаси София алармира, че ремонтът на емблематичните за

...
‭Неправителствената организация Спаси София алармира, че ремонтът на емблематичните за
Коментари Харесай

Спаси София сигнализира: Чупят жълтите павета с чук

‭Неправителствената организация " Спаси София " сигнализира, че ремонтът на емблематичните за столицата жълти павета ги поврежда трайно. На видео, оповестено от тях във Facebook, ясно се вижда по какъв начин един от служащите троши паветата с чук, с цел да ги намести в пътната настилка.
" Ето ги! Унищожават жълтите павета на София. С чук! Само с цел да им " паснат " на тоталната непросветеност. Къде е контролът? Къде е общината? Къде е Фандъкова, която твърдеше, че " изрично " не се унищожават дребното останали здрави жълти павета? ", питат от " Спаси София ".
От организацията приканват потребителите в обществените мрежи да споделят видеото, с цел да бъдат спрени " зулумите " на това ръководство. " С тази безнаказаност няма по какъв начин да се оправим единствено с молби, апели или благи думи! ", приканва " Спаси София ".
Ремонтът на паветата стартира през юли. Тъй като към този момент не се създават жълти павета, той се състои в пренареждането им. Кметицата на София Йорданка Фандъкова уверяваше, че паветата няма да бъдат повредени.
На 19 септември придвижването в правата пред Народното събрание трябваше да се възобнови, само че след това се оказа, че жълтите павета би трябвало още веднъж да бъдат пренаредени.
" Ако някой от изпълняващите се поправки в София не е осъществен качествено, ще бъде поправен. Това е част от контракта и постоянно е било за сметка на изпълнителя ", разяснява пред две седмици Фандъкова, откакто получи сигнал за следващата потребност от ремонта на ремонта.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР