• Новото поколение на европейския SUV лидер обявява своите цени за България

...
•	Новото поколение на европейския SUV
лидер обявява своите цени за България
Коментари Харесай

RENAULT ОБЯВЯВА ЦЕНИТЕ НА НОВИЯ CAPTUR

• Новото потомство на европейския SUV лидер афишира своите цени за България
• Новото Renault CAPTUR ще се предлага на цени от 32 490 лева с Данък добавена стойност
• Моделът предлага цялостен набор от двигатели и равнища на съоръжение от лансирането си
• Поръчките на модела започват от началото на февруари

Новото Renault CAPTUR афишира цените си за България, започващи от 32 490 лева с Данък добавена стойност за версия Life TCe 100 и 35 690 лева с Данък добавена стойност за версия Life dCi 95. Налични за поръчка са мотори TCe 100, TCe 130, TCe 155, dCi 95 и Blue dCi 115, с ръчна или автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

Новото Renault CAPTUR прави своята първа публична изява на 5 ноември 2019 година Изцяло променен, запазвайки всички качества, които го направиха сполучлив, новото Renault CAPTUR уголемява още повече възможностите за външни и вътрешни персонализации.

С увеличението на размерите му (11 см по-дълго и съвсем 2 см по-широко), новото Renault CAPTUR мисли за своите пасажери и им предлага повече пространство, повече комфорт и повече размер на товара. Това увеличава опциите за модуларност с плъзгаща седалка на 16 см, две височини на пода на багажника, опция за товарене на предмети с дължина 1,57 м и предлага 27 л ловко разпределени места за съхранение в купето.

Интериорът е претърпял гражданска война както по отношение на жанр, по този начин и на качество. Новите материали, модерното персонализиране (налични са 14 комбинации и 8 светлинни атмосфери), комфортът и ергономията ви носят ново преживяване. Новата мултимедийна система EASY LINK предлага най-хубавото от съвременните технологии, като да вземем за пример репликацията на смарт телефон или Гугъл Търсене.

Технологиите са също подобрени благодарение на новите помощни системи за лидера от най-хубаво равнище в категорията, предлагащи първата стъпка към самостоятелното шофиране. Благодарение на новата платформа на Алианса, новото Renault CAPTUR отива по-далеч по повод на ефективност, комфорт и наслаждение от шофирането.

И най-после, персонализацията, широко известна при CAPTUR, е допълнително обогатена с повече от 50 екстериорни комбинации и появяването на 18-инчови джанти.

Новото Renault CAPTUR предлага Full LED Pure Vision фарове от равнище на съоръжение Life, както и още повече пространство и модулност от предишното потомство.

Стандартното съоръжение предлага много нови функционалности, извънредни за това равнище на оборудване: цялостен пакет за активна безопасност с деен спирачен асистент с различаване на пешеходци и колоездачи, система за следене на дистанция до движещия се отпред автомобил, система за предизвестие при напускане на лента на придвижване, система за различаване на пътните знаци и круиз контрол.

Пасивната сигурност също не е за подценяване със своите шест въздушни възглавници, система за закрепване на детска седалка ISOFIX, 4,2 " дигитален инструментален панел, 16 см плъзгаща се задна делима седалка 60/40 с 3 подглавника, електрическите прозорци и електрически, отопляеми странични огледала.

Ниво на съоръжение Zen прибавя към оборудването на Life мултимедийната система EASY LINK, вградена в пъстър 7`` сензорен екран и съвместима с Android Auto ™ и Apple CarPlay ™, регулируема по височина седалка за пасажера и хромирани елементи на кормилото, скоростния лост и въздуховодите.

От своя страна равнище на съоръжение Intens предлага автоматизиран климатик, 17`` двуцветни алуминиеви джанти, дневни С-образни LED светлини начело и откъм гърба, двуцветно купе, датчици за паркиране на заден ход, мултимедийна навигационна система Easy Link, автоматизирана паркинг спирачка с функционалност Autohold, автоматично превключване на къси и дълги светлини, електрохромно огледало за задно виждане, кожен волан и Renault Multi-Sense®, включваща 3 режима на шофиране: Sport, Eco и My Sense.

Новото Renault CAPTUR предлага и цялостна гама от аксесоари. По този метод, от осветените прагове на вратите до модулната защита за багажник Easy Flex и електрически прибиращия се теглич, всеки може да адаптира своето Renault CAPTUR към своите нужди и стремежи.

Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР