• Възможност за инвестиция, която да защити средствата ви в

...
• Възможност за инвестиция, която да защити средствата ви в
Коментари Харесай

Как да защитим парите си по време на растяща инфлация?

• Възможност за инвестиция, която да отбрани средствата ви в интервал на растяща инфлация

Инвестицията в първокласен парцел остава една от най-перспективните благоприятни условия за отбрана на вложенията на хората и има бъдеще. Спадът в доходността на депозитите, към момента ниските лихвени проценти по заемите и нестихващата наклонност на покачване на цените на недвижимите парцели обуславят този избор.

Но какъв вид парцел е най-подходящ и сигурен за инвестиция? Перфектният вид би бил парцел, издигнат с най-качествените материали на водещи компании в промишлеността, с атрактивна локация и функционални разпределения, чиято цена ще се резервира и дори увеличи с времето. Независимо дали купувате за непрекъснато жилище или като инвестиция качественият парцел е отличен избор.

• Избор на сигурен вложител с безупречна известност и дълготраен опит, както и първокласен план

и „ Интерком Груп “ ООД са водещи вложители на пазара на недвижими парцели във Варна. С над 15 годишен опит и издигнати 126 200 кв. м РЗП, сдруженията основават домове и качествена среда за живот за над хиляда фамилии. Проектите на „ Явор “ АД се отличават с изключение на с чудесно качество и функционалност, а също и с неповторима визия и хармония във всеки подробност, които придават искра на ежедневния живот. „ Най-добрите във Варна! “, „ Имате ужасно име във Варна, зад което несъмнено стои доста неотклонен труд. “, „ Безкомпромисни в осъществяването на задачите си. “, „ Коректността и качественото осъществяване на постройките са безспорни. “, „ Явор АД несъмнено оставя отпечатък в издигнатите си здания. “ – това са единствено част от високите оценки на удовлетворени клиенти.

Като притежател и главен акционер на „ Явор “ АД, името на е синоним на непоклатимост и поръчител за високо качество, успеваемост и усъвършенстване на работните процеси. Дружеството е един от водачите в търговията с метали в България с дълготраен опит на пазара. Компанията е затвърдила имиджа си на съвременна и динамично разрастваща се компания с непрекъснат блян за усъвършенстване и напредък.

е настоящият план в Морската ни столица.

• Уникална локация единствено на метри от морския бряг

Проектът ИНФИНИТИ ГРИЙН е същинско украшение за ценителите на лукса и комфорта, единствено на метри от Морската градина на Варна. Местоположението на постройката е на основно място в ж.к. Чайка, на 3 минути пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума и наоколо до центъра на града. Богата зеленина, пресен морски бриз, сигурна и спокойна среда, съчетани с удобствата на града, всичко това е неповторима композиция, която рядко се намира в огромния град.

• Изключителна визия, несравним жанр и класа, хубост и великолепие

Фасадата на ИНФИНИТИ ГРИЙН е стилна и запаметяваща се, облицована с три типа натурален камък – зелен мрамор, гранит и травертин. Обмислена до най-малкия подробност, тя трансформира постройката в знак на хубост и великолепие.

Освен внушителна и стилна визия каменните фасади имат отлична издръжливост и висока устойчивост. Фасадата се отличава и с оптималната топлоизолация и паропропускливост, нараснала хидро- и шумоизолация на жилищата и допустимо най-дълъг живот.

• Жилища, проектирани с устременост към комфорта

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предопределение, състои се от търговски площи, жилища и независими обекти с нежилищно предопределение. На първия етаж е разположен огромен магазин за хранителни артикули, което е в допълнение улеснение за живущите в постройката.

Общият брой на жилищните и нежилищни обекти е 173, от които 77 броя са двустайни, 93 броя – тристайни и 3 броя четиристайни. При проектирането водещ принцип е комфорта на жителите - огромни дневни, спални с оптимална повърхност, задоволително на брой мокри и обслужващи пространства и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система.

Сградата е разположена в парцела по този начин, че всички пространства са естествено осветени. Изложенията са изток, запад и юг, без компромис с функционалността, а гледката от високите етажи е зашеметяваща. Паркирането е планувано в три подземни равнища, с две необятни двулентови рампи.

• Материали с потвърден генезис, неоспоримо качество и резистентност във времето

Тухлите, които ще се употребяват за строителството на ИНФИНИТИ ГРИЙН са керамични енергийни блокове с отвесни кухини - EB 25 ACOUSTIC на Сръбския производител IGM „ Mladost “. Те са с отлични характерности за шумоизолация, здравина на напън, топлопроводимост и отбрана от трептения. Техните характерности изпреварват изделията от същия клас на най-реномираните компании - производители на тухли в международен мащаб.

Заложена е алуминиева дограма на водещия Европейски производител Reynaers Aluminium - Reynaers MasterLine 8 HI. Тази дограма има отлични индикатори във връзка с топлоизолация, въздухо- и водонепропускливост и противозломна отбрана. Това ново потомство новаторски прозоречни решения отразява най-съвременните архитектурни трендове към увеличение на дневната светлина, като в това време предлага оптимални равнища на шумо- и топлоизолация.

За спомагателен комфорт на жителите на постройката е планувано слагането на шумоизолация, която се поставя върху плочата на пода в жилищата. Тя съставлява шумоизолационна мембрана, направена от полиестер с висока компактност, импрегнирана с битумна поставка, покрита с полиетиленово фолио.

Избраните мазилки и замазки за жилищата са на водача за строителни материали в Европа – Baumit, с потвърдено във времето австрийско качество и отлични индикатори за издръжливост, топлопроводимост и устойчивост.

Информация за постройка ИНФИНИТИ ГРИЙН и други планове на ЯВOР АД може да получите в офиса на компанията в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „ Явор “) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на компанията .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР