• Клиентите на А1 ще получат специални промоционални цени за

...
• Клиентите на А1 ще получат специални промоционални цени за
Коментари Харесай

А1 обяви промоционални цени с 50% отстъпка на плановете Unlimited

• Клиентите на А1 ще получат специфични промоционални цени за първите шест месеца от контракта, в случай че сключат нов или преподпишат контракт за проект Unlimited през април
• Специалните условия важат за избралите мобилна услуга с проект Unlimited M, L или Ultra
• Плановете оферират неограничени благоприятни условия за диалози и интернет, и до 3 цифрови услуги по желание, без в допълнение възнаграждение през първите до 24 месеца от контракта съгласно определения проект

През април потребителите на А1 могат да вземат своя нов мобилен проект Unlimited M, L и Ultra с промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на контракта. Специалните условия важат за подписване на нов или преподписване на действителен абонамент.

По този метод клиентите могат да поддържат връзка в най-бързата мобилна мрежа в България съгласно Ookla и да поддържат връзка и сърфират безкрайно на цени, започващи от 17,50 лв. на месец за първите шест месеца от контракта.

Потребителите могат да включват в мобилните си цени до 3 цифрови услуги по желание и да ги употребяват без в допълнение възнаграждение за до 24 месеца от сключване на контракта.

Клиентите разполагат с богат избор от благоприятни условия да прибавят към проекта си абонаменти за ТВ и стрийминг платформи като Netflix, HBO MAX, A1 Xplore TV GO.

Ексклузивно спортно наличие в каналите MAX и Diema Xtra, както и аудио книги от Storytel, просветителни платформи Bell.bg и е-просвета, и медийно наличие от Капитал и Мениджър.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР