​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и

...
​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и
Коментари Харесай

Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън

​​ Ангелов побесня от това, което му даде Галин и дружно със своите хора стартира да го замеря с самун, само че постъпката му срещна бурно отрицание след феновете на риалитито за готвене по Нова телевизия

Скандалите в „ Хелс китчън “ набират мощ, а почитателите са възмутени от държанието на Виктор Ангелов. Снощи брьошовете на Сините се трансфораха в оръжие в ръцете на кулинарния гуру и правилните му су-шефове. ​​ Ангелов побесня от това, което му даде Галин и дружно със своите хора стартира да го замеря с самун, само че постъпката му срещна бурно отрицание след феновете на риалитито за готвене по Нова телевизия, написа Лупа.

Един от тях даже написа, че повече няма да го гледа, написа Secret.bg.

Ето и някои от пиперливите мнения:

„ Страшен образец дава Ангелов и не е никакъв началник “.

„ Никой не е по-голям от хляба. Пълно оскърбление и подигравка, при толкоз гладуващи хора да се унищожава по този начин храна. Какъв образец давате господин Ангелов на децата, които ви гледат предаването “?

„ Достигнаха върха да хвърлят самун по земята, срамотия толкоз крясъци и дивотия не бях виждала, спирам да го проследявам “.

„ Ако Ангелов е квестор на изпит, нито един няма да препише “.

„ Така не се изпъква в обществото Ангелов, мислиш ли че на някой му пука с какви хора се познаваш, предложения дечица в инвалидни колички, по този начин се става пич в обществото “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР