Звуковият терор от улици и булеварди се е превърнал в

...
Звуковият терор от улици и булеварди се е превърнал в
Коментари Харесай

Звуков терор! Ревящи коли с “POP & BANG“ модификации влудяват пловдивчани

Звуковият гнет от улици и булеварди се е трансформирал в всекидневие за пловдивчани. Живущите на централни артерии са се трансформирали в изкупителна жертва на комплексите на една част от съгражданите ни, които карат мотори и коли с тъй наречените трансформация " pops and bangs ". 
Прочетете още
Това е специфичен " резултат ", който води до издаването на ревящи и пукащи звуци от ауспуха при ускоряване на мотора. 

" По улиците на града а и в цяла България се движат коли с т.нар " резултат " pops and bangs. Подобни операции по МПС, водещи до мощно шумово замърсяване, са недопустими и е време КАТ да вземе ограничения и да приключи тази порочна процедура ", показва четец на TrafficNews. 

Действително подобни недобросъвестни шофьори карат хората да си затварят прозорците, в случай че желаят да поспят без да бъдат съ6удени от ужасяващи звуци. И даже изолацията не съумява да скрие гърмежите. 

Пловдивчанин ни изпрати видеоклип и фотография на МПС, издаващо такива звуци - едно от многото. Автомобилът е BMW 3-та серия, модел Е90.

Звуковото замърсяване е голям проблем в Пловдив, за който от TrafficNews неведнъж сме уведомили и на който сме търсили решение. Апелираме за следващ път " Пътна полиция " да обърне внимание на водачи на коли и мотори, които преднамерено форсират моторите си, с което основават голямо стеснение за всички останали жители. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР