Звуковата терапия е вид лечение, което използва вибрационните модели на

...
Звуковата терапия е вид лечение, което използва вибрационните модели на
Коментари Харесай

Звуковата честота, която трансформира ДНК

Звуковата терапия е тип лекуване, което употребява вибрационните модели на избрани звукови честоти, с цел да подкрепя тялото и мозъка.

Методът е признат от доста хора и се употребява всеобщо, а по тематиката са направени стотици проучвания, които удостоверяват ползотворността на звуковата терапия. Тази процедура съществува още от антични времена и като че ли модерният свят занапред си я напомня.

Например доктор Джеймс Гимзевски (James Gimzewski) от Калифорнийския университет опитал да слуша звуците, издавани от обособени кафези. Така той потвърдил, че всяка една клетка „ пее “ на съседите си с разнообразни звуци. Това ново направление в науката се назовава соноцитология и задачата му е да бъдат картографирани пулсациите на обособените кафези в тялото.

Д-р Гимзевски не се надява единствено да може да схваща кои кафези са здрави и кои не. Следващата цел е да може да усилва звука в дадена болна клетка и по този начин тя да имплодира, без да наранява клетките в съседство, тъй като те няма да резонират на същата периодичност.

Животът на всички е повлиян до някаква степен от музиката и звуците като цяло. Смята се, че съществува периодичност на звука, която безусловно може да трансформира нашата ДНК – един от шестте Solfeggio тона – МИ (MI), който звучи на 528 херца.

Според Ралф Смарт (Ralph Smart) тази периодичност е съществена за „ музикално/математическата матрица на сътворението “. Знаем, че силата е на всички места и във всичко. Когато се движим, използваме сила, с цел да задвижим мускулите си – даже работата на синапсите изисква несъмнено количество сила.

Един от фундаменталните закони на физиката е законът за вибрирането. Всичко се намира в положение на непрекъснато придвижване и всичко вибрира с бързо движение – всяка съществуваща молекула вибрира. Като имаме това поради, е разумно да се замислим, че вибрациите въздействат върху нас.

Музикалната канара Solfeggio се състои от шест тона. Смята се, че грегорианските рицари са ги пели, тъй като всеки един от тези тонове звучи на специфична периодичност, а хармонията посред им подсилвала духовността у хората по време на религиозни събирания.

Тази процедура била прекъсната през 1050 година, само че се счита, че документи за нея към момента се пазят във Ватикана. Всяка от честотите на Solfeggio дава отговор на дадена нота, херцовете в секунда се свързват с избран цвят и в последна сметка се отнасят към избрана чакра в тялото. Честотата 528 херца се асоциира с чакрата на сърцето и се счита, че има въздействие върху любовта.

Д-р Леанорд Хоровиц (Leanord Horowitz) твърди, че „ 528 цикъла в секунда е главната съзидателна периодичност на природата “. Впоследствие тази периодичност е наречена „ Чудо “ поради въздействието ѝ върху ДНК, следено от биохимици.

Вижте шестте честоти и хипотетичното им предопределение:

UT – 396 Hz – Освобождаване от виновност и боязън

RE – 417 Hz – Предизвикване на смяна, коригиране на предходни неточности

MI – 528 Hz – Трансформиране на ДНК, коригиране на ДНК

FA – 639 Hz – Свързване, обществени връзки, любовни връзки

SOL – 741 Hz – Изражение, решения на проблеми

LA – 852 Hz – Пробуждаща вътрешен глас

Learning Mind

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР