Всяка година стотици хиляди посетители на Русия пътуват до място

...
Всяка година стотици хиляди посетители на Русия пътуват до място
Коментари Харесай

Необикновените качества на модерните пирамиди в Русия

Всяка година стотици хиляди гости на Русия пътуват до място на 25 благи северозападно от съветската столица, където се намира солидна пирамида от фибростъкло, за която се споделя, че усилва и концентрира лечебни сили от Земята. 144 фута висока, 55-тонната конструкция е най-голямата от общо 17 ситуирани из Русия, финансирани и издигнати от съветския академик и бизнесмен към защитата Александър Голод.

Много хора не знаят, че има големи съвременни пирамиди в Русия и Украйна. И това е, тъй като някъде през 1989 година Александър Голод от Москва вярвал, че пирамидите основават огромно енергийно поле, което може да повлияе на биологически и небиологически материали.

През последните 10 години съветските учени са разгледали надълбоко въпроса за силата на пирамидата и са го посочили посредством слагане на артикули в една пирамида, която подпомагала растежа, подкрепяла здравето и насърчавала дълголетието.

Те разкрили, да вземем за пример, че в случай че поставите антибиотици в пирамидата за интервал от един лунен цикъл, към 28 дни, силата на антибиотика нараства до 10 000 пъти. Документирано е, че това енергийно поле съществува.

Руските въздушни сили оповестяват за огромно енергийно поле, което прихващат на радара си, с височина една миля над пирамидата на Голод в Москва. Възможно ли е енергийният резултат от пирамидата на Голод да е събитие, което учените едвам в този момент стартират да схващат? Или може би античните цивилизации по света са били наясно с тази сила на пирамидата преди хиляди, в случай че не и десетки хиляди години? Разположението на пирамидите е доста забавно, тъй като, наподобява, са ситуирани тук-там, където има сила. Древните евентуално са разбирали това доста ясно.

Думата пирамида идва от Древна Гърция и значи „ огън в центъра “. Древните гърци считали, че тази геометрична форма събира галактическа сила. И пирамидите по света са някакъв тип енергийни колектори.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР