Това е Нанди – странното теле, което се е родило

...
Това е Нанди – странното теле, което се е родило
Коментари Харесай

Крава с 5 усти и 10 устни

Това е Нанди – странното теле, което се е родило с 5 усти.

Мутиралите крави не са особена необичайност, само че това към този момент е нещо особено и притегля много внимание. Нанди е родена в Индия, което автоматизирано значи, че тя ще получи възвишен статут. В момента необикновената крава бива посещавана от голям брой поклонници, които просто желаят да я видят, да допрян копитата ѝ и да се помолят.

Името на теленцето не е инцидентно. Нанди се превежда като „ този, който задоволява другите “. Това е и един от псевдонимите на Кришна – основното провидение в хиндуизма. И съгласно локалните ветеринари Нанди ще продължава да радва другите, тъй като се намира в доста положително здраве.

Всъщност единствено две от петте усти работят обикновено, само че притежателите на фермата, в която е родено теленцето, се грижат то да се храни непрекъснато и пълноценно, както ще видите във видеото. Единственият проблем на неповторимото теле е зрението. Очите му не се намират на верните места поради множеството усти.

Най-вероятното пояснение за многочислените усти е, че майката на Нанди е била бременна с пет обособени ембриона. По време на бременността нещо се е объркало и петте ембриона са се слели в един. Самото зачеване с пет разнообразни ембриона е изключителна необичайност, тъй като нормално кравите раждат не повече от две телета.

В последна сметка, Нанди ще стане международен рекордьор за добитък с най-вече усти.

Оригиналната публикация е оповестена в Daily Mail .

Locklip

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР