Звучи парадоксално, но напоследък започнах да харесвам повече лицето си,

...
Звучи парадоксално, но напоследък започнах да харесвам повече лицето си,
Коментари Харесай

Нети: Искам лицето ми да остане моето!

" Звучи парадоксално, само че в последно време започнах да одобрявам повече лицето си, в сравнение с млади години ", призна Нети в студиото на Българска национална телевизия. Половинката на Дони е безапелационна, че за нищо на света няма да смени лицето си. Пеещата актриса упорства да остане с чертите, с които се е родила, и не схваща за какво нежната половина от човечеството се втурна да го прави. " Аз по никакъв метод няма да трансформира чертите си! ", съобщи решително тя.

" Разбира се, аз постоянно се подлагам на процедури за млада и свежа кожа, само че постоянно предизвестявам: " Искам лицето ми да остане моето! ". 

Изпълнителката на " Луната спи " повдигна завесата и над " фамилната кухня ". Грациозната русокоска е на мнение, че звездният й сателит в живота и на сцената има " ужасно екстравагантен разум ". " Не си мерим егото. Просто Дони е по-силен и по-фокусиран от мен. Но това не пречи да се слушаме и да си имаме вяра един на различен ", установи Нети.

Избраницата на артиста с неповторимия фалцет и в този момент не наруши правилото си да не разяснява политиката. Причината е, че номер едно за нея оставало изкуството. А политиката някак не я засягала, " не усещала да има присъединяване в нейния живот ".

" Логично се занимавам първо със себе си. Първо би трябвало да направя да направя доброта за самата мен, с цел да мога да направя и за моето семейство и за този, който ми е изискал помощ ", уверена е изпълнителакта на " Тази вечер аз съм хубава ".

Нети не счита, че горчивите уроци на живота би трябвало да се пренебрегват, тъй като личното страдалчество и болежка ни учи да бъдем по-състрадателни. " Когато животът ти сервира лимон, си направи лимонада ", цитира една  съвременна в последно време максима половинката на Дони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР